Tgrt Haber

Aziz Yıldırım'dan Londra çıkarması

13 Haziran 2015 04:28
Aziz Yıldırım'dan Londra çıkarması

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Portekizli yıldızın transferini bitirmek için sportif direktör Terraneo ile Londra'ya uçtu. Nani'yi ikna eden sarı-lacivertliler, Manchester United ile anlaşırsa Salı günü İstanbul'da şov yapacak

Transfer harekatına başlayan Fenerbahçe'de başkan Aziz Yıldırım ve sportif direktör Guiliano Terraneo dün Londra'ya uçtu. Sarı-lacivertlilerin, Portekizli kanat oyuncusu Luis Nani'nin bonservisini almak için M.United yetkilileriyle bir araya geleceği bildirildi. F.Bahçe'nin Nani için 6 milyon Euro bonservis önerdiği ve pazarlıkların sürdüğü ifade edildi. Nani cephesinde ise F.Bahçe'nin teklifi olumlu karşılandı. Portekizli'nin menajerleriyle gerçekleşen görüşmede anlaşmanın büyük ölçüde sağlandığı bildirildi. M.United kulübüyle yapılan görüşmeden olumlu sonuç çıkması halinde, Nani'nin Salı İstanbul'a gelerek sözleşme imzalayacağı belirtildi. 

SEZONU LİZBON'DA GEÇİRDİ
Manchester United kulübü ile 2018'e kadar sözleşmesi bulunan yıldız futbolcu Luis Nani, geçtiğimiz sezonu ülkesinin Sporting Lizbon takımında geçirdi. 27 lig maçında forma giyen 29 yaşındaki kanat oyuncusu, ligde 7 gol 6 asistlik performans sergiledi. Luis Nani forma giydiği 5 Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında ise 4 gol attı, 2 asist yaptı. 

ORTA SAHAYA GUARİN
Fenerbahçe'nin orta alan arayışları da sürüyor. Sarılacivertlilerin hedefinde Inter'in Kolombiyalı yıldızı Fredy Guarin var. Kulübüyle 2017'ye kadar sözleşmesi bulunan Guarin'in 7 milyon Euro'luk bonservisi bulunuyor. Guarin, geçen sezon beklentinin altında kalan Inter'de 6 gol 8 asistle takımın en değerli isimlerinden biri olarak dikkat çekti. 

VOLKAN ŞEN DE GELİYOR
Bursaspor'dan Fernandao ve Şener Özbayraktar'ı renklerine bağlayan Fenerbahçe yeni bir bomba daha patlatmaya hazırlanıyor. Sarılacivertli yönetimin, Volkan Şen'in transferi konusunda Bursaspor yönetimiyle her konuda anlaşma sağladığı iddia edildi. Başkan Aziz Yıldırım'ın Londra yolculuğu öncesi bu transferi bitirdiği öne sürüldü. 

GECE 03.00'E KADAR OTURDULAR
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile çiçeği burnunda teknik direktör Vitor Pereira, dün gece saat 03:00'e kadar süren bir yemekte bir aradaydı. Pereria'nın Başkan'a hedeflerini anlattığı ve hırslı kişiliğiyle Aziz Yıldırım'ı kendisine hayran bıraktığı ifade edildi. Pereira'nın, "Ben hep büyük takımlarda çalıştım. Fenerbahçe gibi büyük bir kulübün beklentilerinin farkındayım" dediği belirtildi. Başkanın da yakın çevresine Pereria için, "Tam aradığım adam" yorumunu yaptığı öğrenildi. 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...