Tgrt Haber

Bafetimbi Gomis'ten Ahmet Çalık açıklaması

04 Şubat 2022 17:23 - Güncelleme : 04 Şubat 2022 17:33
Bafetimbi Gomis'ten Ahmet Çalık açıklaması

Galatasaray'ın yeni transferlerinden Bafetimbi Gomis, önemli açıklamalarda bulundu. Gomis, Ahmet Çalık ile ilgili 'Ahmet Çalık, bana ilk geldiğimde çok destek olmuştu. En yakın zamanda Ankara'ya gidip ailesini ziyaret edeceğim.' dedi.

Süper Lig’in ikinci yarısında kadrosunda değişiklikler yapmak isteyen Galatasaray, eski golcüsü Bafetimbi Gomis'i renklerine bağladı. Sarı-kırmızılıların Fransız yıldızı, beIN Sports'a dikkat çeken açıklamalar yaptı. ‘Türkiye'de ancak ve ancak Galatasaray beni kendine çekebilirdi’ diyen Gomis, ‘Aramızda, geçmişten gelen bir aşk var. Ailem, beni yardım için geri çağırıyordu ve ben de ailemin yardımına koştum. Türkiye ve Galatasaray benim evim’ dedi.

'GURURLUYUM'

‘Geri gelişim, riskli bir durum’ ifadelerini kullanan Gomis, ‘Buradan şampiyon bir takımın parçası ve gol kralı olarak ayrıldım. Şu anda sorunlu bir takıma geliyorum ve bu bir risk. Galatasaray, Türkiye ve Avrupa'nın önde gelen takımlarından biri ve buraya geldiğim için gururluyum’ açıklamasında bulundu.

AHMET ÇALIK AÇIKLAMASI

Vefat eden Ahmet Çalık ile ilgili de konuşan Gomis, ‘Ben de Türkler gibi duygusalım. Galatasaray forması kutsaldır ve içimdeki enerjiyi her zaman o formaya yansıtmaya çalıştım. Belki de takımımızın şu anda lider karakterli bir abiye ihtiyacı var. Taraftarımız şu ana kadar çok sabırlı davrandı. Bize destek vermelerini istiyorum. Ahmet Çalık, bana ilk geldiğimde çok destek olmuştu. En yakın zamanda Ankara'ya gidip ailesini ziyaret edeceğim. Galatasaray'da ikinci sırada olsanız bile, orası sizin yeriniz değildir. Galatasaray'ın yeri, birinci sıradır. Sadece benimle değil, tüm takım olarak katkı vererek üst seviyeye çıkabileceğiz. İstanbul'a döndüğümüzde, tüm takımı yemeğe çıkarmayı düşünüyorum.’ dedi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...