Tgrt Haber

Balıkesir'de Emre Belözoğlu'na protesto

06 Aralık 2014 18:29
Balıkesir'de Emre Belözoğlu'na protesto

Spor Toto Süper Lig'de oynanan Balıkesirspor-Fenerbahçe mücadelesinde ilginç bir gelişme yaşandı.

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Balıkesirspor deplasmanına konuk olan Fenerbahçe'de kaptan Emre Belözoğlu'na ev sahibi ekibin taraftarlarından büyük tepki var. Milli futbolcu topu her ayağına aldığında Balıkesirsporlu taraftarlar tarafından ıslıklanıyor. 34 yaşındaki oyuncu ise bu tepkiler karşısında soğukkanlılığını korumayı başardı. Geçtiğimiz hafta Spor Toto Süper Lig'de sahasında Eskişehirspor'u ağırlayan Sarı-Lacivertli ekipte mücadelenin 85. dakikasında kırmızı kart gören Emre, geçtiğimiz günlerde PFDK tarafından açıklanan kararın ardından bir maç ceza almış, bu cezasını Ziraat Türkiye Kupası'nda Kayserispor'a karşı oynanan karşılaşmada çekmişti.
Volkan'da ıslıklanıyor
Öte yandan Balıkesirsporlu taraftarlar, kaptan Emre'nin yanı sıra kaleci Volkan Demirel'e de top geldiği zaman yoğun bir şekilde ıslıklayarak tecrübeli kaleciye tepkilerini gösteriyorlar.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...