Tgrt Haber

Barcelona Van Persie'nin peşinde

16 Ekim 2015 05:29
Barcelona Van Persie'nin peşinde

İspanyollar'ın iddiası gerçek olursa Hollandalı yıldız, Arda Turan'ın takım arkadaşı olacak

La Liga ekibi Barcelona, Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü yıldızının peşinde.... İspanyol spor gazetesi El Mundo Deportivo, Barcelona'nın sakatlanan oyuncularını dikkate alarak Ocak ayındaki ara transfer listesindeki ilk ismin PSG'den Brezilyalı Marquinhos olduğunu yazdı. Ancak Fransız kulübünün 21 yaşındaki futbolcu için teklif bile kabul etmediği, bu yüzden ibrenin F.Bahçe'de mutsuz olan Robin van Persie'ye döndüğü öne sürüldü. 

STATTA YAKIN TEMAS
Barcelona Teknik Sekreter Yardımcısı Robert Fernandez, Van Persie'yi takip etmek için EURO 2016 elemelerinde Hollanda'nın Çek Cumhuriyeti ile oynadığı maçı statta izledi. Van Persie'nin, F.Bahçe'de memnun olmadığı ve Barcelona'dan gelebilecek olası bir teklife sıcak bakabileceği de yazıldı. Transferde, Hollandalı yıldızın Fenerbahçe ile iki yıl daha sözleşmesi bulunduğunun altı çizildi. 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...