Tgrt Haber

Barcelona ve Juventus çeyrek finale yükseldi

18 Mart 2015 23:22
Barcelona ve Juventus çeyrek finale yükseldi

Şampiyonlar Ligi'nde Juventus, ilk maçta 2-1 yendiği Borussia Dortmund'u deplasmanda 3-0 mağlup ederek kupanın dışına attı.

Manchester City kalecisi Hart'ın muhteşem bir performans ortaya koyduğu karşılaşmada İngiliz temsilcisi Agüero ile bir de penaltı atışından yararlanamadı. Joe Hart, 31. dakikada Rakitic'in golüne engel olamasa da sayısız net gol fırsatında Barcelona forvetlerine geçit vermedi.

ALMANLARIN HAYALİNİ TEVEZ YIKTI
İtalya'da 2-1 mağlup olduğu maçın rövanşına oldukça umutlu çıkan Alman temsilcisi Borussia Dortmund tam anlamıyla bir hayal kırıklığı yaşadı. İtalyan ekibi Juventus deplasmanda 3-0 gibi net bir skorla çeyrek finale uyzanırken, Carlos Tevez 3. ve 79. dakikalarda ağları havalandırdı, 70. dakikada ise Morata'nın golüne asist yaptı.   İlkay Gündoğan'ın 90 dakika görev yaptığı Dortmund maç sonunda büyük üzüntü yaşadı. Karşılaşmayı 2 gol 1 asistle tamamlayan Arjantinli golcü maça damga vuran isimdi.

BARCELONA TEK GOLLE GEÇTİ
Barcelona ve Manchester City, Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale çıkmak için karşı karşıya geldi. Camp Nou'da oynanan mücadele 1-0 Barcelona üstünlüğü ile sonuçlandı. Maçın tek golünü 31. dakikada Ivan Rakitic attı. Manchester City, 78. dakikada Sergio Aguero ile penaltı atışından yararlanamadı. Barcelona bu sonuç ile Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükseldi. İngiltere'de oynanan ilk maçı 3-1 Barcelona kazanmıştı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...