Tgrt Haber

Barcelona'dan Real Madrid'e gönderme

08 Mart 2015 17:50
Barcelona'dan Real Madrid'e gönderme

Barcelona, Rayo Vallecano ile oynadığı maçı rahat kazanırken, zirveyi de ele geçirdi.

İspanya Ligi'nde Real Madrid'in Athletic Bilbao'ya yenilmesinin ardından Barcelona sahasında Rayo Vallecano'yu ağırladı. 26. haftada zirveyi ele geçirme şansı yakalayan Barcelona, Rayo Vallecano'yu 6-1 mağlup etti ve liderlik koltuğuna oturdu. Barcelona'ya Nou Camp'ta galibiyeti getiren golleri 5 ve 92. dakikada Luis Suarez, 49. dakikada Gerard Pique, 56 (penaltı), 63 ve 68. dakikada Lionel Messi kaydetti. Rayo Vallecano'nun tek golü ise 81. dakikada Alberto Bueno'dan (penaltı) geldi.

İlk yarısında bir gol olan karşılaşmanın ikinci yarısında filelerin 6 kez havalanması dikkat çekti. Rayo Vallecano'da ilk sarı kartını 27. dakikada gören sağ bek Tito, 54. dakikada ikinci sarı kartla oyundan atıldı. Barcelona'da ise Daniel Alves, 80. dakika kırmızı kart gördü.Barcelona sahasında aldığı galibiyetin ardından puanını 62 yaptı ve 61 puanlı Real Madrid'i geçerek liderlik koltuğuna oturdu. İspanya Ligi'nde gelecek hafta Barcelona, Eibar'a konuk olacak. Rayo Vallecano ise Granada'yı ağırlayacak.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...