Tgrt Haber

Emre Belözoğlu'ndan yıllar sonra gelen Aziz Yıldırım itirafı: Beni odasından kovdu!

28 Ağustos 2022 17:23 - Güncelleme : 28 Ağustos 2022 17:40
Emre Belözoğlu'ndan yıllar sonra gelen Aziz Yıldırım itirafı: Beni odasından kovdu!

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Fenerbahçe forması giydiği dönemle ilgili yıllar sonra bazı itiraflarda bulundu. Belözoğlu, o dönemki başkanı Aziz Yıldırım ve eski hocası Aykut Kocaman hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı.

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Fenerbahçe​ forması giydiği döneme dair çarpıcı açıklamalar yaptı. NTV'ye konuşan Belözoğlu, o dönemki başkanı Aziz Yıldırım​ ve eski hocası Aykut Kocaman​ hakkında da flaş itiraflarda bulundu.

"SAHA İÇİNDE ÇÖZÜM ÜRETİLEBİLİYORDU"

2010-11 yıllarındaki şampiyonluğun çok değleri olduğunu söyleyen Belözoğlu, 2013-14'deki takımın daha olgun olduğunu belirtti. Belözoğlu, "Birçok kez hocanın devreye girmesine gerek kalmadan, saha içinde çözüm üretebiliyordu. Türkiye için daha uygun bir kadroydu" dedi.

2013-14 kadrosunun çok iyi bir kadro olduğunu yineleyen Belözoğlu, "2010-11 çok sıkıntıların olduğu bir dönemin kadrosuydu. Malatya'ya elendik, Antalya'ya gittik. Üst üste maçlar kazandık. 2013-14 kadrosu olgunlaşmış, ligi bilen bir takımdı. 2013-14, Türkiye Ligi'ne daha uygun bir takımdı" ifadelerini kullandı.

"ÇOK İYİ OYUNCULARLA OYNADIM"

Çok büyük futbolcularla oynadığının altını çizen Belözoğlu, "O kadar iyi oyuncularla oynadım ki. Fenerbahçe ve Galatasaray'da o kadar çok isimlerle oynadım ki... Bir tane oyuncuya indirgeyemem bunu" dedi.

"AZİZ YILDIRIM BENİ ODASINDAN KOVMUŞTU"

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım'ın içinde geldiği gibi davranan biri olduğunu belirten Belözoğlu, "Bir keresinde beni odasından kovmuştu. Beni neden kovdu? Bir maçta hakeme sinirlenmiştim. Aklımda kalanlardan bir tanesi o. Kolay bir insan değildir. Ama hep iyi anılarla hatırlıyorum. Öyle kalacak." ifadelerini kullandı.

 

 

Kaynak: NTV

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...