Tgrt Haber

Beşiktaş, Antalyaspor'a hazırlanıyor

17 Mart 2016 20:35
Beşiktaş, Antalyaspor'a hazırlanıyor

Beşiktaş, 26. haftada oynayacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarına akşam yaptığı antrenman ile devam etti.

Spor Toto Süper Lig'in yeni lideri Beşiktaş, 26. haftada oynayacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarına akşam yaptığı antrenman ile devam etti.

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan idman 1.5 saat sürdü. Sakatlıkları devam eden kaleci Tolga Zengin ve Oğuzhan Özyakup bireysel antrenör eşliğinde koşu çalışması yaptı. Yaklaşık iki haftadır sakatlığı ve hastalığı yüzünden idmanlara çıkmayan Gökhan Töre'nin ise hala sakatlığının devam ettiği ve salonda güçlenme çalışması yaptığı açıklandı. Bu üç futbolcunun yanı sıra diş tedavisinde olan Ricardo Quaresma da antrenmana katılmadı. Teknik direktör Şenol Güneş, antrenman öncesinde kaleci Tolga Zengin ile görüşerek sakatlığı ile ilgili bilgi aldı.

Hafif tempoda geçen idman takım toplantısı ve ısınma koşuları ile başladı. Ayak tenisi ve tek pasa dayalı saha çalışması ile devam eden antrenman şut çalışması ile sona erdi.

Beşiktaş, Antalyaspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı idman ile tamamlayacak ve kampa girecek.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...