Tgrt Haber

Beşiktaş Avrupa'ya veda etti

10 Aralık 2015 21:04
Beşiktaş Avrupa'ya veda etti

UEFA Avrupa Ligi H Grubu altıncı ve son hafta maçında deplasmanda Sporting Lizbon'e yenilen Beşiktaş elendi.

UEFA Avrupa Ligi H Grubu'ndaki son maçında Portekiz ekibi Sporting Lizbon'a deplasmanda 3-1 yenilen Beşiktaş, 9 puanla grup üçüncüsü olarak organizasyondan elendi.

UEFA Avrupa Ligi son karşılaşmasında tur için bir puana ihtiyacı olan Kartal istediğini alamadı ve Avrupa arenasına veda etti. Mario Gomez ile 1-0 öne geçen Beşiktaş, Tolga Zengin'in ilk iki goldeki hatasıyla 10 dakikada 2-1 geriye düştü. Son sözü ise Teofilo Gutierrez söyledi ve sahadan 3-1 mağlup ayrıldı Bu sonuçla Lomotiv Moskova ve Sporting Lizbon tur atlayan taraf oldu.

TOLGA YAKTI

Maçın 67.dakida savunmanın arkasına gönderilen topa hareketlenen Slimani, Tolga Zengin'in çıkıp çıkmamak arasında kararsız kalmasını iyi değerlendirdi ve skora dengeyi getirdi.

TOLGA'DAN BİR HATA DAHA!

Golden 5 dakika sonra Sporting Lizbon Bryan Ruiz ile 2-1 öne geçti. Bryan Ruiz, ceza alanın sol çaprazından şutunu çıkardı. Tolga Zengin kapattığı köşeden topu ağlarında gördü.

Sporting Lizbon: 3 - Beşiktaş: 1

Stat: Jose Alvalade

Hakemler: Manuel Grafe, Guido Kleve, Mark Borsch (Almanya)

Sporting Lizbon: Rui Patricio, Jefferson, Paulo Oliveira, Joao Pereira, Naldo, William Carvalho, Joao Mario, Adrien Silva (Dk. 64 Teofilo), Slimani (Dk. 88 Matheus Pereira), Montero (Dk. 46 Gelson Martins), Ruiz

Beşiktaş: Tolga Zengin, İsmail Köybaşı (Dk. 85 Kerim Frei), Tosic, Beck, Rhodolfo, Sosa (Dk. 79 Cenk Tosun), Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan (Dk. 71 Necip Uysal), Quaresma, Gomez

Goller: Dk. 58 Gomez (Beşiktaş), Dk. 67 Slimani, Dk. 72 Ruiz, Dk. 78 Teofilo (Sporting Lizbon)

Sarı kartlar: Dk. 18 Willam Carvalho, Dk. 49 Adrien Silva, Dk. 92 Joao Mario, Dk. 93 Paulo Oliviera (Sporting Lizbon), Dk. 28 Quaresma (Beşiktaş)

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...