Tgrt Haber

Beşiktaş Bayern Münih maçının ardında disipli kuruluna sevk edildi

15 Mart 2018 16:31
Beşiktaş Bayern Münih maçının ardında disipli kuruluna sevk edildi

Beşiktaş Bayern Münih maçının ardında UEFA disipli kuruluna sevk edildi

Beşiktaş’a Bayern Münih maçında, sahaya yabancı madde atılması, yetersiz organizasyon ve merdiven boşluklarının dolu olmasından dolayı soruşturma başlattı.
UEFA’nın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, bu hafta Şampiyonlar Ligi’nde oynanan maçlarda yaşanan olaylar hakkındaki rapor açıklandı. Beşiktaş’ın evinde Alman ekibi Bayern Münih’e 3-1 yenildiği müsabakada yaşanan olaylar da bu raporun içinde yer aldı. UEFA, siyah-beyazlıları sahaya yabancı madde atılması, organizasyon yetersizliği ve tribün boşluklarının dolu olmasından dolayı Disiplin Kurulu'na sevk etti.
Davanın 31 Mayıs'ta UEFA Kontrol, Etik ve Disiplin Kurulu tarafından ele alınacağı da belirtildi.

Beşiktaş Bayern Münih maçının ardında disipli kuruluna sevk edildi

Karşılaşmada sahaya kedi girmesinin, "yetersiz organizasyon" olarak değerlendirildiği ifade edilirken, kimsenin farkına varmadığı "sahaya yabancı madde atma" maddesinin nedeni ise bilinmiyor.

ŞİMDİ NE OLACAK? CEZA DEVREYE GİRECEK Mİ?

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde geçen sezon deplasmanda oynadığı Lyon maçında çıkan olaylar sonrasında 2 yıl ertelemeli 1 yıl men cezası almıştı.

UEFA Disiplin Kurulu'nun "sahaya yabancı madde" atılması nedeniyle Beşiktaş'ı suçlu görmesi durumunda, 1 yıllık bu cezanın devreye girme ihtimalinin de olduğu belirtiliyor.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...