Tgrt Haber

Beşiktaş Chamberlain'in transferini açıkladı: KAP'a bildirildi

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber
14 Ağustos 2023 12:12 - Güncelleme : 14 Ağustos 2023 13:09
Beşiktaş Chamberlain'in transferini açıkladı: KAP'a bildirildi

Son dakika haberi: Beşiktaş, İngiliz futbolcu Alexander Oxlade-Chamberlain’in transferi için görüşmelere başlandığını açıkladı. Siyah-beyazlılar, İngiliz oyunun transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Beşiktaş​, İngilizfutbolcuAlex Oxlade-Chamberlain​ ile anlaşmaya vardı. Oyuncunun sağlık kontrollerinde herhangi bir probleme rastlanmadığı bildirildi.

BEŞİKTAŞ AÇIKLADI

Siyah-beyazlı takımdan resmi açıklama geldi. Beşiktaş, "Profesyonel Futbolcu Alexander Mark David Oxlade-Chamberlain transferi konusunda oyuncu ile görüşmelere başlanmıştır." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş, Alexander Oxlade-Chamberlain’in transferi için görüşmelere başlandığını açıkladı.

KAP'A BİLDİRİLDİ

Siyah-beyazlılar, İngiliz oyunun transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

İşte Beşiktaş'ın açıklaması;

Profesyonel Futbolcu Alexander Mark David Oxlade-Chamberlain transferi konusunda oyuncu ile görüşmelere başlanmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Bonservisi elinde bulunan 29 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon Liverpool forması ile 13 maçta forma giydi ve 1 gol katkısı sağladı.

ALEX OXLADE-CHAMBERLAIN KİMDİR?

Alex Oxlade-Chamberlain, 15 Ağustos 1993 yılında Portsmouth, İngiltere'de dünyaya gelmiştir. 175 cm boyundadır ve orta sahada görev yapmaktadır. 35 kez milli forma giymiştir. Şuan serbest olan Alex Oxlade-Chamberlain, Southampton, Arsenal ve liverpool formaları giymiştir. 393 maça çıkan Alex Oxlade-Chamberlain, 48 gol 56 asist üretmiştir.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...