Tgrt Haber

Beşiktaş, Fenerbahçe'yi böyle vuracak

26 Eylül 2015 04:31
Beşiktaş, Fenerbahçe'yi böyle vuracak

Beşiktaş’ta ‘derbi hasretini’ gidermek isteyen teknik direktör Şenol Güneş, Fenerbahçe planlarını büyük ölçüde tamamladı.

Fenerbahçe’yle ilgili yardımcılarından gelen analizleri kendi tespitleriyle birleştiren tecrübeli çalıştırıcı dün oyuncularıyla bir toplantı yaptı.

İşte Güneş’in ağzından derbi anayasası:

1- KENDİ İŞİMİZE BAKALIM
Bir derbi maçı oynayacağız. Bizim kadromuz da, rakibin kadrosu da çok kaliteli. Sahada yer alacak 22 oyuncunun da belirli bir standardı var. Bu nedenle hiçbir oyuncuya özel önlem almayacağız. Biz kendi işimize bakacağız.

2- ORTADA TUZAK VAR
Fenerbahçe forvette tek oyuncu tutup orta alanda kalabalıklaşmaya, bizi burada durdurmaya çalışacaktır. Rakibin kalabalık orta alanını çabuk oyunla aşabiliriz. Bunun için de Sosa’nın buluştuğu topları Gomez’e aktarması çok önemli.

3- KANATLANMASINLAR!
Rakip özellikle kanatlardan etkili oluyor. Nani’yi çok kullanıyorlar. Bekleri de önemli katkı veriyor. Burada hem öndekilere fazla orta yaptırmamalı, hem de önde oynayan oyuncularımızla sağ ve sol bekimize destek vermemiz gerek.

4- BİZ BEŞİKTAŞIZ
Derbinin altın kuralı ‘kendi oyunumuzu, kendi standardımızı’ sahaya yansıtabilmek. Biz Beşiktaşız... Hep birlikte hareket edelim, kalitemizi ortaya koyalım. Beşiktaş standardı bu maçı galibiyetle kapatmamız için yeterli olacaktır.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...