Tgrt Haber

Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'a ceza

13 Kasım 2014 18:16
Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'a ceza

PFDK, Beşiktaş, Galatasaray ev Trabzonspor'a, 9. haftada oynanan maçlarda yaşananlar nedeniyle para cezaları verdi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında oynanan maçlar sonrasında, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'a taraftarlarının neden olduğu kötü tezahürat nedeniyle para cezaları verdi.

İŞTE YAPILAN AÇIKLAMA...

"BEŞİKTAŞ A.Ş. ’nin 09.11.2014 tarihinde oynanan İSTANBUL BAŞAKŞEHİR A.Ş. - BEŞİKTAŞ A.Ş Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu müsabakasında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 3. kez gerçekleştirilmesinden dolayı takdiren 75.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

GALATASARAY A.Ş.’nin 08.11.2014 tarihinde oynanan KARDEMİR KARABÜKSPOR - GALATASARAY A.Ş. Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu müsabakasında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 3. kez gerçekleştirilmesinden dolayı takdiren 75.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

TRABZONSPOR A.Ş.’nin, 09.11.2014 tarihinde oynanan TRABZONSPOR A.Ş. - TORKU KONYASPOR Spot Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu müsabakasında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı takdiren 100.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir"

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...