Tgrt Haber

Beşiktaş, Lucescu'dan ret yanıtı aldı, Şenol Güneş'e gidiyor

03 Haziran 2015 01:34
Beşiktaş, Lucescu'dan ret yanıtı aldı, Şenol Güneş'e gidiyor

Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Beşiktaş'ın teklifini reddetti. Siyah-Beyazlılar, Şenol Güneş için Ziraat Türkiye Kupası sonrasında harekete geçecek.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın bir hafta önce görüştüğü Mircea Lucescu, teklife net bir yanıt vermemişti. Shakhtar Donetsk Başkanı Rinat Ahmedov ile görüşüp kararını açıklayacağını aktaran 69 yaşıdaki teknik adam, 1 yıl daha Ukrayna ekibinde kalacağını siyah-beyazlı yetkililere iletti.

ŞENOL GÜNEŞ İÇİN FİNAL BEKLENİYOR

NTV Spor'un haberine göre; bu gelişme sonrası Lucescu defterini kapatan siyah-beyazlıların ilk hedefi Şenol Güneş. Bursaspor ile Galatasaray arasında oynanacak Türkiye Kupası finali sonrası Güneş ile masayı oturmayı planlayan yönetim, bu hafta sonuna kadar yeni teknik adamını açıklamayı planlıyor.

ABDULLAH AVCI LİSTEDEN ÇIKARILDI

Ayrıca bir süre önce adaylar arasında anılan İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı listeden çıkartıldı. Bazı yönetim kurulu üyelerinin Avcı ismini başkan Orman'a önermesine rağmen genç teknik adam ile görüşme yapılmayacağı ve Avcı'ya teklifte bulunulmayacağı kaydedildi.

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...