Tgrt Haber

Beşiktaş otobüsüne saldırı için 'özür' açıklaması

09 Nisan 2015 19:14
Beşiktaş otobüsüne saldırı için 'özür' açıklaması

Erkekler Hentbol Süper Lig takımlarından Mersin Hantaş'ın asbaşkanı Tolga Oğuz, Beşiktaş Mogaz takımı otobüsüne yapılan taşlı saldırıyla ilgili, "Beşiktaş Mogaz'dan, böyle bir şeyin önüne geçemediğimiz için ev sahibi olarak özür diliyoruz" dedi.

Oğuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, spordaki her türlü şiddete karşı olduklarını ve bu olayı yapanları da kınadıklarını söyledi.

Mersin'in adının bu şekilde anılmasından üzüntü duyduklarını aktaran Oğuz, şöyle devam etti: "Olayın takımımız taraftarlarıyla bir alakası yok. Maç oynandığı esnanada meydana gelen bir olay. Beşiktaş Mogaz'dan, böyle bir şeyin önüne geçemediğimiz için ev sahibi olarak özür diliyoruz. Önüne geçebileceğimiz bir şey olsaydı biz Beşiktaş'ın önünde durur, olaya engel olurduk. Çok üzgünüz." Asbaşkan Oğuz, faillerin yakalanması için emniyet güçleriyle birlikte hareket ettiklerini anlatarak, "Bu olayı yapanların en kısa sürede yakalanmasını istiyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

Erkekler Hentbol Süper Lig'de Mersin Hantaş ile Beşiktaş Mogaz arasında oynanan play-off 1. tur ilk maçı sırasında siyah-beyazlı ekibin otobüsünün arka camında atılan taşlar nedeniyle hasar meydana gelmişti.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...