Tgrt Haber

Beşiktaş son anda gelen penaltıyla 1 puana razı oldu

30 Ekim 2015 22:08
Beşiktaş son anda gelen penaltıyla 1 puana razı oldu

Lider Beşiktaş, 10. haftada Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda Kasımpaşa'yı konuk etti.

BEŞİKTAŞ: 3 - KASIMPAŞASPOR: 3

MAÇ BU SKORLA SONA ERİYOR.

90' - (Beşiktaş) GOOOLL!! Beşiktaş, Oğuzhan Özyakup'un penaltıdan attığı gol ile yine eşitliği sağlıyor.

67 - (KASIMPAŞA) Gol: GOOOLL!! Kasımpaşa, Eren Derdiyok'un attığı gol ile bir kez daha karşılaşmada öne geçiyor.

52 - (BEŞİKTAŞ) Gol: GOOOLL!! Beşiktaş, Mario Gomez ile bir kez daha eşitliği sağlıyor. Orta alanda topla buluşan Jose Sosa yerden savunmanın arasına yaklaşık 30 metreden ince bir pas gönderiyor. Topu kontrol eden Mario Gomez ceza sahasının sol çaprazında kaleciyle karşı karşıya kalıyor. Yerden köşeye doğru yaptığı vuruş kaleci Andreas Isaksson'un yanından ağlarla buluşuyor. Mario Gomez bu sezon Spor Toto Süper Lig'de 8. golünü atıyor.

45 - Yorum: Hakem Cüneyt Çakır karşılaşmanın ilk yarısını bitiren düdüğünü çalıyor. Kasımpaşa, Beşiktaş karşısında ilk yarıyı önde kapatıyor.

40 - (KASIMPAŞA) Gol: GOOOLL!! Kasımpaşa, Ryan Donk'la bir kez daha öne geçmeyi başarıyor. Luiz Rhodolfo'dan seken topu takip eden Ryan Donk, Oğuzhan'dan sıyrıldıktan sonra topu sürüyor. Ceza sahasına girmeden sağ ayakla çok sert ve düzgün bir vuruş yapıyor. Kaleci Tolga Zengin'i geçen top filelerle buluşuyor. Ryan Donk bu sezon ilk golünü atıyor.

27 - (BEŞİKTAŞ) Gol: GOOOLL!! Beşiktaş, Luiz Rhodolfo'un attığı gol ile eşitliği sağlıyor. Beşiktaş sağ kanattan köşe atışı kazanıyor. Topun arkasına geçen Oğuzhan Özyakup ortasını ceza sahasına doğru gönderiyor. Kaleci Andreas Isaksson topu yumruklama istiyor. Top savunma ile kaleci arasında sıkışıyor. Altıpasın içinde bulunan Luiz Rhodolfo boşta kalan topu filelerle buluşturmayı başarıyor. Luiz Rhodolfo'nun Beşiktaş formasıyla attığı ilk gol oluyor.

24 - (KASIMPAŞA) Gol: GOOOLL!! Kasımpaşa, deplasmanda Eren Derdiyok'un attığı gol ile öne geçiyor. Kasımpaşa sol kanattan yükleniyor. Ceza sahasına gelen ortayı Alexander Milosevic kafayla karşılamak istiyor. Alexander Milosevic'ten gelen top Tunay Torun'un arka direkte önüne düşüyor. Tunay Torun bekletmeden pasını Eren Derdiyok'a aktarıyor. Eren Derdiyok ceza sahası içinde altı pasın gerisinde şutunu kaleye gönderiyor. Top kaleci Tolga Zengin'in yanından ağlarla buluşuyor. Kasımpaşa'yı öne geçiriyor.

1 - Yorum: Hakem Cüneyt Çakır karşılaşmanın ilk düdüğünü çalıyor. Karşılaşma Kasımpaşa'lı oyuncuların santra vuruşuyla başlıyor.

Siyah-beyazlı takım ile Kasımpaşa arasında Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan ve saat 21.45'te başlayan maçta, hakem Cüneyt Çakır görev yapıyor.

BEŞİKTAŞ:Tolga, Beck, Rhodolfo, Milosevic, İsmail, Atiba, Necip, Quaresma, Oğuzhan, Olcay, Gomez.

KASIMPAŞA:Isaksson, Veysel-Bozhikov-Titi-Veigneau, Castro-Donk, Tunay-Scarione-Adem, Eren Derdiyok.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...