Tgrt Haber

Beşiktaş taraftarından Arda Turan'a Seçil Erzan tepkisi! 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
16 Ocak 2024 22:56 - Güncelleme : 16 Ocak 2024 23:00

Eski banka müdürü Seçil Erzan'ın yüksek kar getirili özel fon vaadiyle dolandırdığı öne sürülen eski futbolcu Arda Turan'a Beşiktaş taraftarlarından tepki geldi. 

Yüksek kar getirili özel fon vaadiyle aralarında Arda Turan​, Fernando Muslera​ ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan​ gündemden düşmüyor. 

Seçil Erzan ile aralarında geçen konuşmaları ortaya çıkan Arda Turan'a Beşitaş taraftarı tepki gösterdi. Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu'nda evinde Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor'u ağırlayan siyah-beyazlı kulübün taraftarları sloganlarla 'fon dolandırıcılığını' bir kere daha hatırlattı. 

"ARDA TURAN PARALAR NEREDE?"

Taraftarlar maçın bir bölümünde Turan'a özel beste yaptı. Taraftarlar, "Arda Turan paralar nerede?" ve "Seçil Erzan oley" diyerek tempo tuttu. O anlar taraftarlar tarafından anbean kaydedildi. 

Arda Turan'a Beşiktaş tribünlerinden Seçil Erzan tepkisi

Beşiktaş​ bestelerin damga vurduğu maçta Eyüpspor'u 4-0'lık skorla yenerek kupada son 16 turuna yükseldi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...