Tgrt Haber

Beşiktaş'a yıldız golcü

14 Temmuz 2015 05:49
Beşiktaş'a yıldız golcü

Robin van Persie girişimi sonrası Hollandalı düzeyinde bir ‘isim’ arayan Beşiktaş Yönetimi, Chicharito için Manchester United ile ön görüşme yaptı.

Gündeminde birçok santrfor adayı bulunan ve son olarak Şenol Güneş’in istediği Dame N’Doye ile görüşen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın aklı başka bir isimde... Demba Ba’yı aratmayacak, Robin van Persie girişimini unutturacak bir ‘yıldız’ arayan Orman, rotayı yine İngiltere’ye çevirdi. Beşiktaş Başkanı, geçtiğimiz yıl Real Madrid’de kiralık olarak forma giyen Manchester United’ın ‘Chicharito’ lakabıyla tanınan golcüsü Javier Hernandez için atağa kalktı. Daha önce Van Persie için görüşmelerde bulunduğu United yetkilileriyle temasa geçen başkan Orman ve dış ilişkiler sorumlusu Erdal Torunoğulları olumlu sinyaller aldı.

AMERİKAN TEHDİDİ
İngiliz ekibinin kulüple 1 yıllık sözleşmesi kalan ve teknik direktör Van Gaal tarafından kadroda düşünülmeyen 27 yaşındaki golcüyü kiralamaya sıcak baktığı ve topu oyuncuya attığı ifade edildi. Bu noktada en büyük sorun ise ABD tehlikesi.

Yıldız isimleri bir bir renklerine katmaya çalışan MLS takımlarının Chicharito ilgisi biliniyor. Özellikle Orlando City’nin yıllık 10 milyon Dolar’lık bir öneri sunduğu haberleri, Meksika basınında yer almıştı. Beşiktaş Başkanı Orman bu hafta İngiltere’ye giderek Chicharito’yu ikna etmeye çalışacak.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...