Tgrt Haber

Beşiktaş'ın eski yıldızı Galatasaray yolunda

16 Haziran 2015 04:17
Beşiktaş'ın eski yıldızı Galatasaray yolunda

Porto formasını giyen Quaresma'nın menajeri Ayhan Yeşilbaş, Galatasaray'la görüşme halinde olduklarını belirterek, "Quaresma her an Türkiye'ye dönebilir. Galatasaray'la pazarlıklar çok iyi gidiyor" diye konuştu

Transfer çalışmalarını dört koldan sürdüren Galatasaray'ın gündemine bu kez de Ricardo Quaresma girdi. Bir dönem Beşiktaş formasını da giyen Portekizli yıldızın Türkiye haklarını elinde bulunduran FIFA menajeri Ayhan Yeşilbaş, Quaresma ve kulübü Porto'yla her konuda anlaştıklarını belirterek, Galatasaraylı yöneticilerin transferi her an bitirebileceğini söyledi. Radyospor'a konuşan Yeşilbaş, "Türkiye'ye gelmeye sıcak bakıyor. Süreç devam ediyor. Görüşmeler iyi ilerliyor. Her an Türkiye'ye gelebilir. Galatasaray'la şu an masadayız. Para konusunda Türkiye daha avantajlı. Bu nedenle Porto'dan ayrılıp, Türkiye'ye gelmek istiyor. Buradaki futbol coşkusu da onu çok etkiliyor" dedi. 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...