Tgrt Haber

Beşiktaş'ın Talisca ısrarı! 10 milyon euroluk teklif sunuldu

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber
14 Ağustos 2023 13:21 - Güncelleme : 14 Ağustos 2023 13:33
Beşiktaş'ın Talisca ısrarı! 10 milyon euroluk teklif sunuldu

Beşiktaş, Brezilyalı yıldız Anderson Talisca için Al Nassr’ın kapısını çaldı. Talisca transferinden vazgeçmeyen siyah-beyazlılar yaklaşık 10 milyon euroluk bir teklif sundu.

Yaz transfer döneminde kadrosuna Emrecan Bulut​, Jean Onana​, Daniel Amartey​ ve Ante Rebic’i katan siyah-beyazlılar, daha önce Beşiktaş formasını giyen Anderson Talisca’yı yeniden kulübe getirmeyi hedefliyor.

Beşiktaş, Talisca'dan vazgeçmiyor

10 MİLYON EURO’LUK TEKLİF

Siyah-beyazlı takımdan ayrıldıktan sonra her transfer döneminde adı gündeme gelen Talisca, bu transfer mevsimini de boş geçmedi. Beşiktaş taraftarlarının ısrarla kadroya katılmasını beklediği, teknik direktör Şenol Güneş'in de takımın da görmek istediğini dile getirdiği golcü futbolcu, yüksek maaşı ve Al Nassr takımının istediği bonservis nedeniyle siyah-beyazlı yönetimin işi zor. Ancak Beşiktaş, Suudi Arabistan kulübüne Brezilyalı oyuncunun durumunu sordu ve yaklaşık 10 milyon euroluk bir teklif sundu. Anderson Talisca​'nın da gelmeyi istemesi üzerine görüşmelerin sıklaştığı ifade edildi.

Kaynak: Yeni Şafak

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Taha21 Ağustos 2023 10:24

Talisca lütfen beşiktaşa gelsin

qweqwenick14 Ağustos 2023 14:22

inşallah gelir beşiktaşa aşırı faydalı olur gelirse

Sonraki Haber Yükleniyor...