Tgrt Haber

Son dakika: Beşiktaşlı Umut Meraş trafik kazası geçirdi! Sağlık durumu hakkında ilk açıklama

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
25 Temmuz 2023 16:48 - Güncelleme : 25 Temmuz 2023 17:10
Son dakika: Beşiktaşlı Umut Meraş trafik kazası geçirdi! Sağlık durumu hakkında ilk açıklama

Son dakika haberi: Beşiktaş'ta genç futbolcu Emrecan Uzunhan'dan sonra bir şok daha yaşandı. Milli futbolcu Umut Meraş İstanbul'da trafik kazası geçirdi. Siyah beyazlı kulüpten oyuncunun sağlık durumuna ilişkin açıklama geldi.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş​'ın formasını giyen Umut Meraştrafik kazası​ geçirdi.

SAĞLIK DURUMU İYİ

beIN Sports'un aktardığı habere göre; Umut Meraş İstanbul​ Çekmeköy'de lüks otomobiliyle maddi hasarlı bir trafik kazası geçirdi. Milli oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu, herhangi bir probleminin bulunmadığı öğrenildi.

Beşiktaşlı futbolcu Umut Meraş trafik kazası geçirdi.

BEŞİKTAŞ'TAN AÇIKLAMA

Beşiktaş'tan kaza sonrası başarılı futbolcunun sağlık durumuna ilişkin açıklama geldi. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Çekmeköy'de maddi hasarlı bir trafik kazası geçiren futbolcumuz Umut Meraş’ın sağlık durumu iyi olup, takımımızın bugünkü antrenmanına katılacaktır. Futbolcumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."

https://twitter.com/Besiktas/status/1683839678338981891

EMRE UZUNHAN DA KAZA YAPTI

Geçtiğimiz günlerde siyah beyazlı takımın bir diğer oyuncusu Emrecan Uzunhan da trafik kazasına karışmıştı. Kaza sonrası saldırıya uğrayan Uzunhan'ın 4 ila 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...