Tgrt Haber

Beşiktaş'ta Güven Yalçın ve Serdar Saatçı problemi

16 Şubat 2022 09:18 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 09:31
Beşiktaş'ta Serdar Saatçı ve Güven Yalçın'ın az oynamaktan rahatsız olduğu iddia edildi.

Süper Lig'de bu sezon Beşiktaş'ta sözleşme sorunu yaşanıyor. Takımın genç oyuncuları Güven Yalçın ve Serdar Saatçı'nın az forma şansı bulmasından dolayı rahatsız oldukları iddia edildi.

Beşiktaş'ta Serdar Saatçı ve Güven Yalçın'ın az oynamaktan rahatsız olduğu iddia edildi.

Süper Lig’de zirve yarışından kopan Beşiktaş’ta yeni sezon planlaması şimdiden başladı. Teknik Direktör Önder Karaveli önderliğinde ilerleyen Beşiktaş’ta kadrodan ayrılacak olan futbolcular gündemde.

FORMA HIRSI

20 lig maçında sadece 658 dakika forma şansı bulan Güven Yalçın, buna rağmen 4 gol, 3 asistle Beşiktaş'ta skora en fazla katkı yapan oyuncular arasında.

Son olarak Adana Demirspor maçının uzatmalarında oyuna giren 23 yaşındaki forvetin az forma şansı bulmaktan dolayı rahatsızlık duyduğu öğrenildi. Sabah'ta yer alan habere göre genç forveti sıkıntıya sokan bir başka konu ise sözleşmesi. Güven, kendisiyle ilgili planların net bir şekilde ortaya konulmasını istiyor.

SERDAR SAATÇI GÖRÜŞMESİ

Diğer yandan genç stoper Serdar Saatçı ile yapılan sözleşme görüşmelerinde de henüz sonuç alınamadı. Teknik direktör Önder Karaveli'nin ilk ve son olarak Kayserispor maçında 11'de şans tanıdığı 19 yaşındaki oyuncunun 5. stoper gibi görülmekten rahatsız olduğu öne sürüldü. Teknik ekip ise Serdar konusundaki tercih sebebinin antrenman performansı olduğunu belirtiyor.

Beşiktaş'ta Güven Yalçın ve Serdar Saatçı problemi

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...