Tgrt Haber

Beşiktaş'ta hazırlıklar tam gaz

03 Eylül 2015 23:25
Beşiktaş'ta hazırlıklar tam gaz

Beşiktaş Futbol Takımı, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Medipol Başakşehir ile yapılacak karşılaşmanın hazırlılarını sürdürdü.

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde  gerçekleştirilen antrenmana, milli takımlarda bulunan Ricardo Quaresma, Atiba  Hutchinson, Alexander Milosevic, Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre ve  Cenk Tosun'in yanı sıra, tedavileri devam eden Veli Kavlak ile Tolgay Arslan  katılmadı.

Siyah-beyazlı ekipte, milli oyuncuların yokluğunda, alt yapıdan Eslem  Öztürk, Fatih Aksoy, Hamza Küçükköylü ve Hüseyin Yılmaz da idmanda yer aldı.

Beşiktaşlı oyuncular, antrenmanın ilk bölümünde istasyon ve pas  çalışmasının ardından mini kale maç yaptı. Daha sonra Kerim Frei, Mustafa  Pektemek, Mario Gomez, Sosa, Eslem Öztürk, Motta ve Hamza Küçükköylü şut  çalışması gerçekleştirirken, diğer oyuncular ise savunma formasyonları üzerinde  durdu.

Siyah-beyazlı ekip, yarın akşam saatlerinde gerçekleştireceği  çalışmayla Medipol Başakşehir müsabakasının hazırlıklarına devam edecek.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...