Tgrt Haber

Beşiktaş'ta Onana krizi! 4 milyon Euro'ya geldi, kiralanıyor 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: Sports Digitale
27 Ağustos 2023 16:25 - Güncelleme : 27 Ağustos 2023 16:35
Beşiktaş'ta Onana krizi! 4 milyon Euro'ya geldi, kiralanıyor 

Fransa'nın Lens takımından Beşiktaş'a transfer edilen Jean Onana'nın kiralanması gündeme geldi. Performansı yetersiz görülen Kamerunlu oyuncuya gelen teklifler değerlendirmeye alındı. 

Yaz transfer döneminde Lens​'ten 4 milyon euro karşılığında transfer edilen Jean Onana​'nın tecrübeli teknik adam Şenol Güneş​'in gözüne giremediği öne sürüldü. 

Sports Digitale'de yer alan habere göre, Beşiktaş​ 23 yaşındaki futbolcu için başta 'kiralama' olmak üzere gelen teklifleri değerlendirme kararı alındı. 

2027 YILINA KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

Şu ana kadar oynanan 6 resmi maça çıkan Onana, beklentilerin altında kaldı. Piyasa değeri 6 milyon euro olan Onana'nın Beşiktaş ile sözleşmesi 2027 yılında sona eriyor. 

ONANA: SANMIYORUM

Beşiktaş'a imza attıktan sonra açıklamalarda bulunan Onana, "Türkiye'de bir zorluk yaşayacağımı sanmıyorum. İstanbul’da olduğum için mutluyum. Harika bir stadı olan bir kulübe geldim. Bana çok şey katacak tutkulu taraftarlara layık olmak için elimden geleni yapacağım. Sahada beni büyük bir aşkla oynarken gören taraftarlarımız çok mutlu olacak" diye konuşmuştu.  

 

 

Kaynak: Sports Digitale

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...