Tgrt Haber

Beşiktaş'ta yedek kaleci sürprizi

15 Aralık 2015 09:16
Beşiktaş'ta yedek kaleci sürprizi

Beşiktaş’ın Galatasaray derbisindeki yedek kalecisi 19 yaşındaki Hüseyin Yılmaz oldu.

Kartal'ın derbideki yedek kalecisi 19 yaşındaki Hüseyin Yılmaz oldu. Kaptan Tolga Zengin'in sürpriz biçimde kadrodan çıkarılması üzerine bütün gözler siyah-beyazlıların genç kalecilerine çevrilirken, Teknik Direktör Şenol Güneş çok büyük bir sürprize imza attı. Güneş, genç eldivenlerden Veysel Sapan'ın da sakat olması nedeniyle üç aydır A takımla antrenmanlara çıkan U-21 ekibinin 19 yaşındaki file bekçisi Hüseyin Yılmaz'ı derbinin 18 kişilik kadrosuna aldı.

Antrenmadan sonra evine gitmek üzereyken derbinin kadrosunda olduğu haberini alan Hüseyin büyük bir şok yaşadı. Apar topar takımın Güneşli'de kamp yaptığı otele götürülen Hüseyin, Şenol Güneş'le bir araya geldi. Beşiktaş U-21 takımının dün Galatasaray'la yaptığı maçta oynatılmayan Hüseyin duygularını derbiden önce Lig TV'ye anlattı. Genç eldiven, "İdman bittikten sonra evime gidecektim. Bana maç kadrosunda olduğumu söylediler. İlk başta inanmadım, heyecanlandım. 11 senedir Beşiktaş'ta oynuyorum ve hep bunun hayalini kuruyordum. Hocalarıma teşekkür ederim" dedi.

Profesyonel takımda forması bulunmayan Hüseyin Yılmaz çok ilginç bir yöntemle kendisine forma hazırlandığını da açıkladı. Siyah-beyazlı kaleci, "Aniden kadroya girince, forma olmadığı için acilen herkesin isminden bir harf alıp, formayı öyle bastırdılar. Benim için çok güzel bir anı oldu" diye konuştu.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...