Tgrt Haber

Beşiktaş'ta yüzler gülüyor! Gedson Fernandes damgasını vurdu

13 Şubat 2022 08:51
Gedson, girdiği 30 ikili mücadelenin 20'sini kazanarak Süper Lig'de sezonun rekorunu kırdı.

Gelecek sezon kadro planlamasını şimdiden yapan Beşiktaş'ta Gedson Fernandes mutluluğu yaşanıyor. Çaykur Rizespor'da kiralık forma giyen Fernandes performansıyla lige damga vurdu.

Gedson, girdiği 30 ikili mücadelenin 20'sini kazanarak Süper Lig'de sezonun rekorunu kırdı.

Bir dönem Galatasaray’da oynayan ve Süper Lig’e tekrar dönen Portekizli yıldız Gedson Fernandes adından söz ettiriyor. Beşiktaş’ın transfer ettiği şuan Çaykur Rizespor’da kiralık forma giyen Fernandes Altay karşısında adeta döktürdü.

Transfer dönemine damgasını vuran Gedson Fernandes, sahada basmadık yer bırakmadı. 11.35 kilometreyle en çok koşan isim olan Portekizli orta saha, 10 çalım girişiminin de 6'sında başarılı olarak zirveye çıktı.

SEZONUN REKORU

6 top çalma ve 2 pas arası yapan Gedson, girdiği 30 ikili mücadelenin 20'sini kazanarak Süper Lig'de sezonun rekorunu kırdı. 65 kez topla buluşan 22 yaşındaki oyuncu, 22 pasında da yüzde 85 isabet oranı yakaladı.

Fernandes'in bu performansı Beşiktaş'ta yüzleri güldürdü.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...