Tgrt Haber

Beşiktaş'tan Van Persie açıklaması!

11 Temmuz 2015 16:49
Beşiktaş'tan Van Persie açıklaması!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Robin van Persie konusunda çarpıcı açıklamalar yaptı.

Fikret Orman, Almanya'da süren kampta basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Fenerbahçe'nin anlaşmaya çok yakın olduğu Robin van Persie'ye yaptıkları teklifin sorulması üzerine konuşan Orman şu açıklamaları yaptı;
"Transferler olduğu zaman direk anlatıyoruz. Bizde transfer 365 gün sürüyor. Bir izleme ekibimiz var. Raporlar bana iletiliyor. Ben de hoca ile konuşuyorum. Raporlardan sonra bizler izlemeye başlıyoruz. İşin ticari tarafını Erdal Torunoğulları yürütür. Robin van Persie bizim ilgimizin çok uzun zamandır olduğu bir oyuncudur. Birebir görüştüğümüz bir oyuncudur. Bir başka takımla anılmıyorken, kimsenin gündeminde yokken bizim görüştüğümüz bir oyuncuydu."
"BİZ TEKLİFİMİZİ ÇOK ÖNCEDEN YAPTIK..."
"Beşiktaş'ı kimseye hava atmak için yönetmiyoruz. Yani oyuncularla görüşmelerimiz uzun zamanımızı alıyoruz. Robin van Persie ile de Türkiye'nin gündeminde yokken yapılan görüşmelerdir. Değerli rakibimiz bizden sonra devreye girmiş, biz önlerine çıkmış değiliz. Bu oyuncunun vereceği bir karardır. Biz kulübümüzü zarara sokacak bir yarış içine girmeyiz. Biz teklifimizi yaptık, bundan sonra tercih oyuncunundur. Bunlar Demba Ba'dan daha önce yapılan görüşmelerdir. Bunlar bizim tarzımız değil. O başka kulüplerin tavrıdır. Biz bu işlere girmedik, girmeyeceğiz de..."
"3-4 HAFTA ÖNCEKİ TEKLİFİMİZİ ARTIRMADIK"
"Bizim açımızdan fazla bir önemi yok artık. Bazı zamanlar ondan daha fazla görüştüğümüz oyuncular var. Van Persie bizim için tek değil. O da büyük bir oyuncu ama net söyleyeyim bizim açımızdan çok büyük bir önem arz etmiyor. Biz 3-4 hafta önce teklif yaptık ve o teklifin ilerisine gitmedik. Başka kulüpler bizim ismimizden dolayı fiyatlarını yükseltmiş olabilirler. Bu dediğimiz zamanda da Fenerbahçe'nin ya da başka bir kulübün ilgisi alanında değildi. Biz o gün teklifimizi yaptık. Tahmin ediyorum 25 milyon euroları geçiyorduk 3 senelik, bonservis ile birlikte. Daha fazlaya da gelebilir hatta..."

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...