Tgrt Haber

Bilic ile Emre pişti oldu

03 Nisan 2015 10:02
Bilic ile Emre pişti oldu

F.Bahçe-Beşiktaş derbisinde tartışma yaşayan Bilic ve Emre Belözoğlu aynı akşam Ulus Sunset'e gittiler. Mekanı önce Bilic terketti. Oğlu Akif uyuyunca Emre de yarım saat sonra ayrıldı. Emre, 'İçerde karşılaşmadık' dedi

Süper Lig'in 25. haftasında oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisine damgasını vuran Emre Belözoğlu- Slaven Biliç kavgasının iki tarafı önceki gece Ulus Sunset'de pişti olurken içeride birbirlerini görmezden geldiler. Mekandan ilk ayrılan isim eşi ve kızı ile Slaven Biliç olurken, Emre Belözoğlu ise Hırvat teknik adamdan yaklaşık 30 dakika sonra mekanı terk etti. Emre Belözoğlu'nun oğlu Akif'in mekanda uyuması sebiyle kucağında arabaya kadar taşıyan milli futbolcu, "Slaven Biliç ile içeride selamlaştınız mı" sorusuna, "Hayır kendisini içeride görmedim" diyerek eşi Tuğba Belözoğlu ile yeni aldığı 700 bin TL değerindeki Range Rover marka araçları ile evlerinin yolunu tuttular. Emre Belözoğlu, teknik direktör Slaven Bilic saha içinde yaşadığı tartışma sonrasında PFDK'ya sevkedilmemiş ancak önhceki gün Etik Kurulu'na sevkedilmişti.
İLK GERGİNLİK LİGİN İLK YARISINDAKİ DERBİDE YAŞANMIŞTI
Slaven Bilic ile Emre Belözoğlu arasındaki gerginlik ligin ilk yarısında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan maça uzanıyor. O maçın ilk yarısında Bilic ile Emre arasında tartışma yaşanmış ve bu tartışma devre arasında soyunma odası koridorlarında Bilic'in Emre'ye bir şeyler söylemek istemesiyle daha da uzamıştı. Son yaşanan tartışma sonrasında Etik Kurulu'na sevkedilen Emre bu kararı eleştiren açıklamalarda bulunmuştu. Ancak Emre'ye maçtan men cezası gelmeyecek
BİLİC ALVES'E KIZINCA EMRE FENA PATLAMIŞTI
Bilic'e karşı Alves'i savunmak isteyen Emre Bilic'e fena patlamış ve kırmızı kartın eşiğinden dönmüştü.
LİGİN ilk yarısındaki maçta da Bilic'le ciddi tartışma yaşayan Emre Belözoğlu, Kadıköy'deki maçta Hırvat hocanın Alves'i azarlamasına davyanamamış ve Bilic'e şiddetli bir tepki vermişti. Bilic de karşılık verince olay büyümüş ve maç bir süre durmuştu. 
BEŞİKTAŞLILAR KIZGIN 
Bu olayın ardından Beşiktaş cephesinden Emre için çok sert açıklamalar gelmişti.
(Takvim)

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...