Tgrt Haber

Bilic'in planları alt üst oldu

10 Eylül 2014 18:20
Bilic'in planları alt üst oldu

Oğuzhan Özyakup'un cezalı, Jose Sosa'nin sakat Demba Ba'nın da henüz hazır olmaması nedeniyle tüm planları alt üst olan Beşiktaş Teknik direktör Slaven Biliç'in pazartesi günü Çaykur rizespor karşısında kozu, Kerim Frei olacak.

Maça Cenk Gönen, İsmail Köybaşı, Pedro Franco, Ersan Gülüm, Ramon Motta, Atiba Hutchinson, Veli Kavlak, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Mustafa Pektemek ve Cenk Tosun onbiriyle çıkmayı planlayan Bilic'in ikinci 45 dakikadaki hamlesi Kerim Frei olacak. İsveç ile oynanan ümit milli maçında 1 gol 1 asistle karşılaşmayı tamamlayan Kerim Frei'in performansından memnun kalan bilic, genç futbolcuyu hamle oyuncusu olarak sahaya sürecek. Yine Demba Ba'yı da son 30 dakikada oynamayı planlayan Bilic, yıldız golcünün halen ağrılarının olmasi nedeniyle net kararını veremediği belirtildi Çaykur Rizespor maçında özellikle kanatları daha etkili kullanmaları gerektiğini belirten Bilic, İsmail, Motta, Gökhan ve Olcay'a çizgiye inip orta yapmalarını ve topu Mustafa ve Cenk Tosun ile buluşturmalarini istedi Bu arada Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'in 3'üncü haftasında deplasmanda Bursaspor ile oynayacağı müsabakaya konuk taraftarların alınmaması ön kararı alındı. Bursaspor Kulübü yöneticilerinin de Beşiktaş taraftarlarının, Bursa'da oynanacak müsabakaya alınmaması yönünde İl Spor Güvenlik Kuruluna görüş bildirdiği öğrenildi. Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Süleyman Şahin, "İl Spor Güvenlik Kurulu, ilk toplantısında, Beşiktaş taraftarlarının maça alınmaması yönünde görüş birliğine vardı. Nihai karar, maç haftası yapılacak toplantıda iki kulübün ve diğer ilgili kurumların yetkililerinden alınacak görüşler doğrultusunda verilecek" açıklaması yaptı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...