Tgrt Haber

'Bizim için en önemli şey şampiyonluk'

09 Ocak 2014 13:34
'Bizim için en önemli şey şampiyonluk'

Fenerbahçeli Kuyt, 'Tabii ki 100 gol atmaya çalışmak güzel bir hedef olabilir ama bizim için en önemli şey şampiyon olmak' dedi.

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını lider tamamlayan Fenerbahçe'nin başarılı forvet oyuncuları Sow, Webo ve Emenike ile basına açıklamalarda bulunan Kuyt, devre arası kampına ilişkin olarak yaptığı değerlendirmede, alışılagelmiş şekilde mükemmel tesisleri olan bir otelde ikinci yarı hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade ederek, "Ligin ilk yarısına çok iyi bir başlangıç yaptığımızı düşünüyorum. Artık bu geride kaldı, önümüze bakmamız ve yeni bir başlangıçla ilerlememiz gerekiyor. Dün ve bugün takımımız çok iyi bir çalışma dönemi geçirdi. Kampın geri kalanında da ligin ikinci yarısına iyi girebilmek için çalışacağız" diye konuştu.
Dirk Kuyt, Fenerbahçe'nn daha önce 100 gol barajını aştığını, bu sezon bunun başarılıp başarılamayacağı yönündeki bir soruya ise şu yanıtı verdi: "Bu zorlu bir hedef. Şu anda ligde maç başına ortalama 2,5 gol civarı atıyoruz. Takımımız günden güne kendini geliştiriyor. Bu takımda hiçbir zaman tatmin olmamak gibi bir şey var. 1-0 veya 2-0 önde olsak bile üçüncü, dördüncü golü atma hevesinde oluyoruz. Tabii ki 100 gol atmaya çalışmak güzel bir hedef olabilir ama bizim için en önemli şey şampiyon olmak."
Fenerbahçe'nin başarılı forvet oyuncusu Moussa Sow da ligin ilk yarısında yaptıkları iyi işi devam ettirebilmek için her şeyi ortaya koyacaklarını söyledi. Ligin ikinci yarısının çok zorlu geçeceğine inandığını vurgulayan Sow, gazetecilerin sorularını cevaplayarak, "İlk yarıda kendimizi işimize iyi konsantre ettik, ikinci yarıda da aynı şekilde yürümeye devam edeceğiz. İlk yarıda yaptığımız iyi işi devam ettirebilmek için her şeyi ortaya koyacağız" dedi.
Fenerbahçeli forvet oyuncusu Pierre Webo, "İyi başladığımız bir sezon var ve yine iyi şekide sonlandırmak istiyoruz" dedi. Webo, devre arası kampıyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, iyi bir ortamda olduklarını ve amaçlarının belli olduğunu ifade ederek, her zaman olduğu gibi bu sezonu da şampiyon olarak tamamlamak istediklerini söyledi.  Fenerbahçe'nin büyüklüğünün bilincinde olduklarını ve hep beraber takıma katkı vermeye çalıştıklarının altını çizen Webo, "Çalışırken aklımızda hep bu oluyor. Fenerbahçe'nin büyüklüğüyle bu bir araya geldiği zaman ortaya iyi bir meyve çıkıyor. Yıl sonuna kadar da bunu sürdürmek istiyoruz" ifadesini kullandı.  
Emmanuel Emenike ise sezon başının kendisi için zorlu olduğunu ama daha sonraki süreçte uyum sürecini atlattığını söyledi. Kayseri Erciyesspor'a attığı golün kendisi için özel olduğunu da sözlerine ekleyen Emenike, "Çünkü bu ilk golümdü" dedi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...