Tgrt Haber

Brezilya Neymar için ağlıyor

05 Temmuz 2014 18:37
Brezilya Neymar için ağlıyor

Kolombiya'yı 2-1 yenerek adını yarı finale yazdıran Brezilya'da, sakatlanan Neymar turnuvayı kapattı

Brezilya Futbol Federasyonu sağlık ekibinden Rodrigo Lasmar, karşılaşmanın ikinci yarısında yaşanan bir pozisyonun ardından acı içinde yer kalan ve oyuna devam edemeyen Neymar'ın sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Yıldız oyuncun karşılaşmanın ardından Sao Carlos Hastanesi'ne kaldırıldığını belirten Lasmar, "Kontrollerde, Neymar'ın 3. omurunda kırık tespit edildi. İyileşme süreci diğerlerine oranla daha hızlı gerçekleşse de, önümüzdeki haftaya kadar sahalara dönmesinin imkanı yok" ifadelerini kullandı.
 
BREZİLYA ŞOKTA!
 
Neymar'ın ameliyata alınacak olmasına rağmen ciddi bir durumu olmadığını kaydeden Lasmar, "Yine de çok acı çekiyor ve iyileşmesi için hareket etmemesi gerekiyor. Birkaç hafta boyunca vücudunun daha az hareket etmesine yardımcı olacak özel bir koruma kemeri takacak" şeklinde görüşlerini aktardı.
 
Neymar'ın 2014 FIFA Dünya Kupası'nda kalan maçlarda oynayamayacak olması, takım arkadaşları tarafından da üzüntüyle karşılandı. Hulk, Neymar'ın yokluğunu sahada çok hissedeceklerini vurgulayarak, "Bu çok üzücü bir haber, kimse beklemiyordu" diye konuştu.
 
NEYMAR AMELİYAT OLMAYACAK
 
Kolombiya maçında sakatlanan Neymar'ın hastane görüntüleri ortaya çıktı. Brezilya Milli Takım sağlık direktörü Rodrigo Lasmar, yıldız futbolcunun ameliyat gerektirecek bir sakatlığının olmadığını ancak en az iki hafta sahalardan uzak kalacağını açıkladı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...