Tgrt Haber

Brezilyalı futbolculardan depremzedelere yardım organizasyonu

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
08 Şubat 2023 14:28 - Güncelleme : 08 Şubat 2023 14:48
Brezilyalı futbolculardan depremzedelere yardım organizasyonu

Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Josef de Souza ile Brezilya asıllı teknik adam Mert Nobre, Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremlerde zarar gören vatandaşlar için yardım organizasyonu gerçekleştirecek.

Beşiktaş​'ın Brezilyalı futbolcusu Josef de Souza​ ile Brezilya​ asıllı teknik adam Mert Nobre, Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremlerde zarar gören vatandaşlar için yardım organizasyonu gerçekleştireceklerini duyurdu.

Sosyal paylaşım platformu "Instagram"daki hesaplarından açıklama yayımlayan Brezilyalı iki isim, "Bugün saat 20.00'de depremde mağdur olmuş vatandaşlarımıza yardım edebilmek, maddi kaynak oluşturabilmek için bir canlı yayın yapacağız. Birçok Brezilyalı ve başka milletten yabancı futbolcu katılacak. Amacımız hem yardım sağlamak hem de insanları kendi güçleri doğrultusunda yardıma teşvik etmek. Saat 20.00'de hepinizi bekliyoruz. Çok teşekkürler." ifadelerini kullandı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Aygül 11 Şubat 2023 16:23

Ben Aygül Uzel Hatay Samandağ dan yazıyorum lütfen burda kalma şansım kalmadı bir kaç ay önce Brezilyadan geldim brezilyaca konuşuyorum bana dönmem için yardımcı olun

Sonraki Haber Yükleniyor...