Tgrt Haber

'Bu adam insan değil, sanki makine'

12 Temmuz 2015 18:57
'Bu adam insan değil, sanki makine'

Lukas Podolski'nin beklenenden daha hazır kampa gelmesi, takım içinde, 'Bu adam insan değil, sanki makine' yorumlarına neden oldu.

Sarı-Kırmızılılar’ın yeni yıldızı Lukas Podolski, önceki gün Avusturya’daki kampa katılmış ve ilk antrenmanına da çıkmıştı. Dün de Galatasaray’daki ikinci idmanına çıkan Podolski, hem teknik direktör Hamza Hamzaoğlu hem de takım arkadaşlarını hayrete düşürerek, yüzlerin gülmesini sağladı. Çalışmalardaki disiplini ile dikkatleri üzerine çeken 31 yaşındaki futbolcunun düz koşularda ve fizik çalışmalarındaki görüntüsü, beklenenin çok üzerinde çıktı. Son olarak topla da çalışmalara başlayan Podolski’nin hırsı ve istekli halinin, takımda çok olumlu bir hava oluşturduğu ortaya çıktı.

YASİN VE HAMİT SEFERBER
Diğer futbolcuların ve teknik heyetin kendi aralarında yaptıkları konuşmalarda, “Bu adam insan değil, sanki makine. Düzenli olarak oynama fırsatı bulamadan geçen sezonu kapatmasına rağmen, bu kadar hazır olması harika” yorumlarını yaptıkları öğrenildi. Oyuncusundan, malzemecisine kadar herkesle yakın ilişki içerisinde bulunan ve samimi tavırlarıyla büyük beğeni kazanan Podolski’ye, Almanca bilen Yasin Öztekin ile Hamit Altıntop’un da yakın ilgi gösterdiği bildirildi.

KRAL'IN KEYFİ YERİNDE
Geçen sezon bazı dönemlerde sakatlığı sebebiyle takımdan ayrı kalan, ancak buna rağmen sezonun son bölümlerinde büyük bir çıkış yakalayan Burak Yılmaz, Sarı-Kırmızılılar’ın kampına da moralli geldi. Sezon bittikten sonra dünya evine giren Burak, yeni dönemde daha iyi bir performans sergilemek istiyor. Çifte kupa kazanan Galatasaray’ın bu başarısına, 37 maçta 22 gol atıp, 6 asistle katkıda bulunan 29 yaşındaki forvetten, Hamza hoca da çok şey bekliyor.

Milli Takım maçları sebebiyle ekstra izin verilen Galatasaray’ın kampına önceki gün katılan isimlerden biri olan kaptan Selçuk İnan, Avusturya’daki kamptaki ortamı oldukça beğendiğini söyledi. Takımdaki havanın çok iyi olduğunu belirten Selçuk, geçen sezon hem Türkiye Kupası’nı hem de Süper Lig’i kazanmalarının ardından aynı başarıyı tekrarlamak istediklerini söyledi. Tecrübeli futbolcu, “Yine iki kupayı kazanmak istiyoruz. Ayrıca Şampiyonlar Ligi’nde de başarılı olmayı hedefliyoruz” dedi.

4'LÜ POZ
Avusturya’nın Windischgarsten kasabasında yeni sezon çalışmalarını sürdüren Galatasaray’da kampa daha sonra katılan oyuncuların tamamı, dünkü sabah antrenmanında yer aldı. Çalışmada Semih Kaya, Hakan Balta, Selçuk İnan, Yasin Öztekin, Jem Paul Karacan, Olcan Adın, Lukas Podolski, Umut Bulut ve Burak Yılmaz da takımla birlikte sahne aldı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetimindeki idman, toplu çalışmalar üzerine gerçekleştirildi. Antrenman sonrasında ise Podolski ile birlikte diğer futbolcular, 20. şampiyonluğu simgeleyen 4. yıldıza atıfta bulunarak ‘4’ işareti yaptılar.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...