Tgrt Haber

Burak Yılmaz 'Türkiye için dua et!' saygı duruşunda ağladı 

12 Şubat 2023 04:28 - Güncelleme : 12 Şubat 2023 04:33
Burak Yılmaz 'Türkiye için dua et!' saygı duruşunda ağladı 

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6'lık iki büyük depremin ardından Türkiye yasa boğuldu. Dünyanın dört bir tarafından Türkiye'ye destek mesajları geldi. Spor camiası kurtarılan vatandaşlarımız için birlik oldu. Hollanda'nın Fortuna Sittard takımında forma giyen Burak Yılmaz, Oğuzhan Özyakup ve Doğan Erdoğan, Emmen'e karşı oynanan maçta sahaya çıktı. Milli futbolcular, müsabakada duygusal anlar yaşadı.

Kahramanmaraş​'ta 6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremler 10 ilde yıkıma ve binlerce can kaybına yol açtı. Spor camiasından kulüpler ve binlerce sporcu​ da yaşanan felaket sonrasında birlik olmuştu. Türkiye​ ve dünyanın dört bir yanından yardımlar, afet bölgesine ulaşmaya devam ediyor. 

TÜRK FUTBOLCULAR SAHAYA ÇIKTI 

Futbolun devam ettiği Hollanda'da Eredivisie Ligi ekiplerinden Fortuna Sittard'ın formasını terleten Türk futbolcular Burak Yılmaz, Oğuzhan Özyakup ve Doğan Erdoğan, Emmen'e karşı sahaya çıktı

BURAK YILMAZ, GÖZYAŞLARINI TUTAMADI 

Müsabaka öncesinde Türkiye ve Suriye'de hayatını kaybeden vatandaşlar için saygı duruşunda bulunuldu. Sittard kaptanı Burak Yılmaz gözyaşlarına hakim olamazken, Oğuzhan Özyakup ve Doğan Erdoğan da duygusal anlar yaşadı. 

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...