Tgrt Haber

Bursaspor Sivasspor'u 1-0'lık skorla geçti

28 Ekim 2015 22:56
Bursaspor Sivasspor'u 1-0'lık skorla geçti

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Bursaspor ile Medicana Sivasspor karşı karşıya geldi.

Bursa Atatürk Stadı'nda oynanan ve hakem Deniz Ateş Bitnel'in düdük çaldığı mücadele 1-0 Bursaspor üstünlüğüyle sonuçlandı. Ev sahibi ekibe 3 puanı getiren tek gol 77. dakikada Isaac Cuenca'dan geldi

Bu sonucun ardından Bursaspor puanını 15'e çıkardı. Sivasspor ise 6 puanda kaldı.

ADVINCULA TRİBÜNDE CUENCA İLK KEZ 11'DE

Bursaspor'un Perulu sağ kanat savunucusu Advincula sakatlığı nedeniyle Ertuğrul Sağlam tarafından maç kadrosuna alınmadı. Sağlam, savunmanın sağında uzun bir aradan sonra Erdem Özgenç'e şans verdi. Bu arada büyük umutlarda alınan İspanyol İsaac Cuenca bu sezon ilk kez ilk 11'de yer buldu.

OKAN BURUK İLK MAÇINDA

Konuk Medicana Sivasspor'da kötü gidiş sonrası Sergen Yalçın ile yollar ayrılmış ve teknik direktörlük görevine Okan Buruk getirilmişti. Buruk'un ilk maçındaki 11'i; Setkus, Cicinho, İbrahim, Kone, Yiğit, Ziya, Adem, Burhan, Beykan, Aatif, Eneramo oldu.

TEK GOL CUENCA'DAN

İlk yarısı golsüz geçilen maçta Bursaspor'a 3 puanı getiren gol 77. dakikada Cuenca'dan geldi. Dzsudzsak'ın sağ kanattan ortasında Tomas Necid altıpas içinde kafa vuruşunu yaptı. Kaleci Ernestas Setkus'dan dönen topu iyi takip eden Isaac Cuenca kale sahası içinde topu filelerle buluşturdu.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...