Tgrt Haber

Bursaspor'da Beşiktaş maçı hazırlıkları sürüyor

05 Kasım 2015 19:27
Bursaspor'da Beşiktaş maçı hazırlıkları sürüyor

Sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Bursaspor'da maçın hazırlıkları devam ediyor.

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'de sahasında Beşiktaş ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarını Atatürk Stadyumu'nda yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde yaklaşık 1,5 saat süren antrenman, ısınma koşularıyla başladı. Dar alanda yapılan pas pres çalışması ile devam eden idman, son bölümdeki taktik çalışmanın ardından sona erdi.

Bilet fiyatlarında değişiklik olmayacak

Bursaspor Kulübü, Spor Toto Süper Lig'de 8 Kasım Pazar günü Beşiktaş ile oynanacak maçın bilet fiyatlarıyla ilgili tartışmaların ortaya çıkması üzerine, bu konuda herhangi bir değişikliğin olmayacağını açıkladı.

Yeşil-beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, bilet fiyatlarıyla ilgili kamuoyunda tartışmalar çıktığı belirtilerek, "Söz konusu karşılaşmanın bilet fiyatları 2.7.2015 tarihinde kamuoyuyla paylaşılan ve şampiyon olmuş tüm rakiplerimizle oynayacağımız maçlarda geçerli olacak bilet fiyatlarıyla aynıdır. Şu ana kadar 11 bin dolayında kombine bilet alan taraftarımıza haksızlık olmaması için belirlenen rakamlarda herhangi bir fiyat indirimine gidilmesi de söz konusu değildir" ifadelerine yer verildi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...