Tgrt Haber

Büyüka'dan Lucescu iddiası

10 May 2016 10:55
Büyüka'dan Lucescu iddiası

Spor yazarı ve program sunucusu Şansal Büyüka, Fenerbahçe'nin 2-1 yenildiği Başakşehir maçı sonrası yaptığı açıklamada, sarı-lacivertlilerin Ukrayna'ya giderek Mircea Lucescu ile anlaştığı yönünde bir haber aldığını söyledi.

Fenerbahçe'de Başakşehir karşısında alınan 2-1'lik mağlubiyet camiayı şoke etti. Sarı-lacivertlilerde Portekizli teknik adam Vitor Pereira'nın geleceği tartışma konusu olurken, Lig TV'de Maraton programının sunuculuğunu yapan Şansal Büyüka flaş bir iddiada bulundu.

'Lucescu'nun İstanbul'a beklendiği söyleniyor'

Fenerbahçe'ye Rumen teknik adam Mircea Lucescu'nun gelebileceği yönünde bir haber aldığını belirten Büyüka, 'Biraz önce bir haber aldım. Teyide ihtiyacı var. Fenerbahçeli bir yöneticinin Ukrayna'ya gittiği Lucescu ile anlaşma sağladığı ve yönetime bildirdiği, Lucescu'nun İstanbul'a beklendiği söyleniyor. Doğruluğunu sorarsanız teyide muhtaç bir haber" ifadelerini kullandı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...