Tgrt Haber

Çağlar Söyüncü: Atletico Madrid'de oynayacağım için çok şanslıyım

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
05 Temmuz 2023 02:24 - Güncelleme : 05 Temmuz 2023 02:26
Çağlar Söyüncü: Atletico Madrid'de oynayacağım için çok şanslıyım

Leicester City'den ayrılan Çağlar Söyüncü, İspanya'nın Atletico Madrid Kulübü ile anlaştı. Söyüncü, yeni takımına katılmak için Madrid'e geldi. Çağlar Söyüncü " Burada olduğum için gerçekten heyecanlıyım. Büyük bir takımda oynayacağım, bu yüzden kendimi şanslı hissediyorum" açıklamsında bulundu.

Milli futbolcu Çağlar Söyüncü, İspanya​'nın Atletico Madrid​​ ile sözleşme imzalamak için başkent Madrid'e geldi. Çağlar Söyüncü'yü, Madrid Adolfo Suarez Barajas Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu.

27 yaşındaki savunma oyuncusu "Öncelikle bu sıcak karşılama için çok teşekkür ederim. Burada olduğum için gerçekten heyecanlıyım. Büyük bir takımda oynayacağım, bu yüzden kendimi şanslı hissediyorum" dedi.

Atletico Madrid'de ve La Liga​'da oynamanın zor olduğunun bilinciyle buraya geldiğini belirten Söyüncü "Ama zorluklarla mücadele eden bir kişiliğim var. İnşallah iyi bir sezon geçirip hedeflerimize ulaşırız" ifadelerini kullandı.

4 YILLIK İMZA ATACAK

Yarın sağlık kontrolünden geçecek olan Çağlar Söyüncü'nün Atletico Madrid ile 4 sezonluk bir sözleşmeye imza atması ve 6 Temmuz Perşembe günü de basına tanıtılması bekleniyor.

ARDA VE EMRE'NİN YOLUNDA...

Çağlar Söyüncü, Arda Turan (2011-2015) ve Emre Belözoğlu'ndan (2012-2013 arasında 6 ay) sonra Atletico Madrid'de forma giyen 3. Türk futbolcu olacak.

PREMIER LİG'TE 5 SEZON GEÇİRDİ

Beş sezon Leicester City forması giyen ve geride kalan sezon sonunda kulübüyle sözleşmesi biten Çağlar Söyüncü, İngiliz ekibinde toplam 132 maça çıkarken 4 gol kaydetti. Söyüncü, bu sezon kadroda fazla forma şansı bulamamıştı. 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...