Tgrt Haber

Caner Erkin hesabını EURO 2016'ya göre yapmış

18 Ekim 2015 06:47
Caner Erkin hesabını EURO 2016'ya göre yapmış

Avrupa'ya transfer olmak isteyen Caner Erkin yeni mukavele için yönetimle şampiyona sonrası masaya oturmak istiyor. Sarı-lacivertli kulüp ise bu işi erkenden bitirmeyi hedefliyor

Avrupalı kulüplerin ilgi alanındaki Caner Erkin, Fenerbahçe ile 2013-14 sezonunda sözleşme yenilerken 2 yıllık anlaşma istemişti... Yıldız futbolcunun 2 yılda diretmesinde Milli Takım'ın EURO 2016'ya katılma ihtimalini göz önünde bulundurduğu ortaya çıktı. Fransa'daki turnuvada boy göstererek Avrupa'ya gitmeyi amaçlayan Caner'in bu nedenle Fenerbahçe ile şampiyona sonrası masaya oturmak istediği öğrenildi. 

ÖNÜNDE İKİ SEÇENEK VAR
Sarı-Lacivertli yönetimin ise sözleşmeyi şampiyona sonrasına bırakmamak istememesi yıldız futbolcunun önüne iki farklı seçenek getiriyor. Birincisi; risk alarak Avrupa Şampiyonası öncesinde Fenerbahçe dahil hiçbir kulüple görüşmemek. İkincisi ise Fenerbahçe ile yapacağı sözleşmeye özel madde koydurarak Avrupa'dan bir teklif gelmesi halinde uygun bir meblağ karşılığında serbest kalmak. 

KOTAYA TAKILMIŞTI
Caner Erkin'in F.Bahçe ile yaptığı iki yıllık sözleşme öncesi Ada'ya transferi gündeme gelmiş ancak yıldız futbolcu, İngiliz Federasyonu'nun "Son iki yılda milli maçların yüzde 75'inde oynama" kotasına takılmıştı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...