Tgrt Haber

Cenk Tosun, 'Oğuzhan'ı yalnız görünce çıldırdım'

23 Ekim 2015 00:25
Cenk Tosun, 'Oğuzhan'ı yalnız görünce çıldırdım'

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi H grubu 3. maçında L. Moskova ile 1-1 berabere kaldığı maç sonunda Cenk Tosun açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın genç golcüsü Cenk Tosun karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Cenk Tosun yaptığı açıklamada; soğuk hava nedeniyle oldukça üşüdüklerini belirten Tosun;  “Isındıktan sonra ve maçın içinde soğuğu hissetmiyorsun. Ama ısınırken baya üşüdük. 15 derecelerden 0 dereceye gelip oynamak kolay değil ama iyi alıştık” dedi.

Karşılaşmayı değerlendiren Tosun; “90 dakika maçın hakimiydik. 3 puana daha yakındık. Çok şanssız bir gol yedik. Sonra 1-1’i bulduk, kırmızı kartta oldu. 2. gole daha yakındık. Ama buraya 3 puan için geldik. Yenilgi görmeden dönmemiz bizim için avantaj” dedi. Kırmızı kart pozisyonunu anlatan Tosun; ''Oğuzhan ile stoperleri kafa kafaydı. Yalnız bırakmamak için gittim ve stoperlerini ittim. Sonra cevap verdi ve kırmızı kart oldu. Oğuzhan’ı yalnız görünce çıldırdım, hemen gittim.” dedi.

Pozisyon bulduklarını belirten Tosun; “Onlar 10 kişi kalınca defans yapmaya başladı. Atak yapmayı bıraktılar. Biz de daha fazla zorlandık. Ona rağmen pozisyon bulduk ama değerlendirmedik. İnşallah diğer maçta yeneriz” dedi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...