Tgrt Haber

Chelsea Ersin Destanoğlu için harekete geçecek

14 Şubat 2022 09:00
Beşiktaş ile yeni sözleşme imzalayan 21 yaşındaki Ersin Destanoğlu'nun Avrupa'ya gitmek istediği öğrenildi.

Beşiktaş'ın genç kalecisi Ersin Destanoğlu için yeni iddialar ortaya atıldı. Yaptığı penaltı kurtarışlarıyla dikkat çeken Ersin Destanoğlu için Chelsea’nin kapı çalacağı öğrenildi.

Beşiktaş ile yeni sözleşme imzalayan 21 yaşındaki Ersin Destanoğlu'nun Avrupa'ya gitmek istediği öğrenildi.

Beşiktaş’ın genç kalecisi Ersin Destanoğlu performansıyla göz dolduruyor. Göztepe karşısında penaltı atışlarında 4 kurtarışa imza atan Ersin, siyah-beyazlıların ‘Altın eldiveni' olarak dikkat çekiyor.

Genç kaleci, son 2 sezonda Beşiktaş formasıyla normal sürelerde 2 penaltı kurtarıp Göztepe maçıyla bu sayıyı 6'ya yükseltti. Siyah-beyazlı yönetim, Avrupa'dan ciddi talipleri olan Ersin Destanoğlu için planını belirledi.

CHELSEA LİSTEYE ALDI

Daha önce Fransız ekipleri Lyon ve Nice'in ciddi şekilde ilgilendiği Ersin'in İngiliz devi Chelsea'nin de radarında olduğu öğrenildi. Genç eldiveni listeye alan Chelsea’nin yaz döneminde harekete geçeceği öğrenildi.

Öte yandan Almanya'dan Schalke'nin de Ersin için teklif yapmaya hazırlandığı ifade edildi. Beşiktaş ile yeni sözleşme imzalayan 21 yaşındaki kalecinin de Avrupa'ya gitmek istediği biliniyor.

15-20 MİLYON EURO

Beşiktaş yönetimi, teklif gelmesi halinde 15-20 milyon Euro'dan kapıyı açacak. Geçen sezon yaz transfer döneminde Nice, milli kaleci için 5 milyon Euro'luk teklif yapmıştı. Başkan Çebi, bu rakamı düşük bulup Fransızları reddetmişti.

Chelsea Ersin Destanoğlu için harekete geçecek

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...