Tgrt Haber

Cinsiyet tartışması ile gündeme gelen Imane Khelif'in rakibinden dikkat çeken sözler: Kazanamam o bir erkek 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: tgrthaber.com
04 Ağustos 2024 19:34 - Güncelleme : 04 Ağustos 2024 19:43

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda mücadele eden ve cinsiyet tartışmasıyla gündem olan Cezayirli boksör Imane Khelif'in çeyrek finalde rakibi Macar sporcu Luca Anna Hamori'yiden raunt arasında dikkat çeken ifadeler kullandı: Kazanamam o bir erkek. 

Fransa'nın başkenti Paris'teki North Paris Arena'da yapılan kadınlar 66 kiloda cinsiyet tartışmaları gündem olmaya devam ediyor. Son 16 turunda İtalyan boksör Carini'nin aldığı sert darbeler sonrası 46. saniyesinde oyundan çekilmek zorunda kalırken çeyrek finaldeki Macar rakibinden ise dikkat çeken bir açıklama geldi. 

Cinsiyet tartışması ile gündeme gelen Imane Khelif'in rakibinden dikkat çeken sözler: Kazanamam o bir erkek  - 1. Resim

"KAZANAMAM O BİR ERKEK"

Kadınlar 66 kilo branşında mücadele eden Imane Khelif, çeyrek finalde Macar boksör Luca Anna Hamori ile karşılaştı ve rakibini 5-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi.

Cinsiyet tartışması ile gündeme gelen Imane Khelif'in rakibinden dikkat çeken sözler: Kazanamam o bir erkek  - 2. Resim

Raunt arasında antrenörünün direktiflerini dinleyip cevap veren Hamori'nin, "Kazanamam o bir erkek" dediği görüntüler ekrana yansıdı ve sosyal medyada gündem oldu.

Cinsiyet tartışması ile gündeme gelen Imane Khelif'in rakibinden dikkat çeken sözler: Kazanamam o bir erkek  - 3. Resim

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...