Tgrt Haber

Cleveland Cavaliers kendine geldi

09 Haziran 2016 07:07
Cleveland Cavaliers kendine geldi

NBA Final serisi üçüncü maçında Cleveland Cavaliers Golden State Warriors'a karşı 120-90'lık skorla galip geldi ve seride durumu 2-1'e getirmiş oldu.

 Maçın ilk dakikalarından beri full konsantrasyonla istediği basketbolu oynayabilen Cleveland Cavaliers bu performansını tüm maça yaydı. Karşılığında da Warriors'ta Klay Thompson ve Stephen Curry'nin inanılmaz düşük yüzdeyle oynaması Cavaliers'ın ekmeğine yağ sürmüş oldu. Cavaliers, aynı ikinci maçta Warriors'ın yaptığını yapıp üçüncü çeyrekte maçı bitirdi ve son çeyrek formalite icabı oynandı. Cavaliers 120-90'lık skorla galip geldi.
 
Cleveland Cavaliers bu sonuçla Golden State Warriors'a karşı seride durumu 2-1'e getirmiş oldu.
 
Warriors'ta Stephen Curry 19 sayıyla takımının en skorer ismi olurken, Draymond Green 18 sayı-8 ribaundla maçı bitirdi. Andre Iguodala 11, Klay Thompson 10 sayıda kaldı.
 
Cavaliers'ta LeBron James 32 sayı-11 ribaund-6 asistle galibiyetin mimarlarından olurken, Kyrie Irving 30 sayı-8 asistle yıldızlaştı. JR Smith (5 üçlükle) 20 sayı, Tristan Thompson 14 sayı-13 ribaundla maçı tamamladı.
 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...