Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Şampiyonu Mete Gazoz'a tebrik! 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
12 May 2024 18:24 - Güncelleme : 12 May 2024 18:26
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Şampiyonu Mete Gazoz'a tebrik! 

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Açık Hava Avrupa Okçuluk Şampiyonu olan millî okçu Mete Gazoz'u tebrik etti.

Açık Hava​ Avrupa Okçuluk Şampiyonası'nın klasik yay erkekler finalinde Mete Gazoz​, Slovenya'dan Den Habjan Malavasic'i yenerek altın madalyaya uzandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazoz'u sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tebrik etti. 

Almanya'nın Essen kentinde düzenlenen şampiyonada Mete Gazoz, finalde Sloven rakibiyle kozlarını paylaştı. Rakibi karşısında karşılaşma boyunca üstün bir performans çıkaran Mete, Den Habjan Malavasic'i 6-0 yenerek Avrupa şampiyonu oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Şampiyonu Mete Gazoz'a tebrik!  - 1. Resim

ERDOĞAN'DAN GAZOZ'A TEBRİK TEBRİK! 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk kez Avrupa şampiyonluğuna uzanan Mete Gazoz'u tebrik etti. 

Erdoğan paylaşımında, "Açık Hava Avrupa Okçuluk Şampiyonu olan millî okçumuz Mete Gazoz’u canıgönülden tebrik ediyorum.

Olimpiyat ve Dünya Şampiyonluklarına Avrupa Şampiyonluğu’nu da ekleyerek bizlere büyük bir gurur yaşatan Mete Gazoz’un başarılarının devamını diliyorum" dedi. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...