Tgrt Haber

Darüşşafaka maçında şaşırtan olay

28 Kasım 2016 20:29
Darüşşafaka maçında şaşırtan olay

Spor Toto Basketbol Ligi'nde oynanan Muratbey Uşak - Darüşşafaka maçının 2. periyodu sırasında hakem Erşan Kartal sakatlanarak sahayı terk etti.

Spor Toto Basketbol Ligi'nde oynanan Muratbey Uşak - Darüşşafaka maçının 2. periyodu sırasında basketbolda ender görülen bir olay yaşandı.

Daçka'lı basketbolcu Will Clyburn, bir pozisyon sırasında hakem Erşan Kartal'ın bacağının üzerine düştü. Erşan Kartal, dizinden sakatlanarak karşılaşmayı yarıda bırakmak zorunda kaldı. Karşılaşma verilen aranın ardından yeni hakemle devam etti.

Sakatlanan hakem Erşan Kartal'ın ise hastaneye götürüldüğü ve çekilecek MR'ın ardından tedavisine başlanacağı öğrenildi. Kartal, bir süre maçlardan uzak kalacak.

Öte yandan geçtiğimiz sezon oynanan Daçka - Uşak maçında da hakem Fatih Arslanoğlu, Mehmet Yağmur'la çarpışıp sakatlanmıştı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...