Tgrt Haber

Derbi öncesi Oğuzhan takımla çalıştı

22 Eylül 2015 15:26
Derbi öncesi Oğuzhan takımla çalıştı

Beşiktaş, Fenerbahçe derbisi hazırlıklarına başladı. Futbolcular salonda rejenerasyon çalışması yaparken, sakatlığı geçen Oğuzhan Özyakup takımla birlikte çalıştı.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maçının hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla ara vermeden başladı. Dünkü Gençlerbirliği maçında ilk 11'birde oynayan futbolcular salonda rejenerasyon çalışması yaparken, sakatlığı geçen Oğuzhan Özyakup takımla birlikte çalıştı.
Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışması şeklinde geçti. Serbest yapılan ısınma koşuları ve stretching çalışmaları ile başlayan idman; pas çalışması, 5'e 2 top çalışması ve minik kale maç ile devam etti. Antrenman yarım sahada yapılan çift kale maç ve şut çalışması ile sona erdi. Beşiktaş, hazırlıklarına yarın saat 18.00'de yapacağı antrenmanla devam edecek.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...