Tgrt Haber

Dilmen, 'Bütün ülkeye ders verdi'

18 Ekim 2015 00:23
Dilmen, 'Bütün ülkeye ders verdi'

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Türk Telekom Arena'da Gençlerbirliği'ni 4-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından maçı yorumladı.

NTV ve NTVSpor'da yayınlanan "%100 Futbol" programının yorumcusu olan Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Türk Telekom Arena'da Gençlerbirliği'ni 4-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından maçı yorumladı.

Rıdvan Dilmen'in açıklamalarından önemli başlıklar;

El Kabir, attığı golle uyuyan aslanı uyandırdı. Doktorlar, öğretmenler hocadır. Ders verirler, sonra sınava sokarlar. Antrenörler de antrenman yaptırır, analiz yapar ve takımını maça hazırlar. Bugün de Hamza Hoca, 3'lü orta saha ile maça çıktı. 8 korner attılar ama gol pozisyonu yoktu.

HOCA UYANDI

Devre 1-0 bitti. Kötü anlamda söylemiyorum. Uyuyan hoca uyandı. Hamza Hoca, "Kanatlara inmem lazım" dedi. Ortadaki 3 oyuncudan Rodriguez'i çıkardı, Yasin ile başladı. Hoca yapması gerekeni yaptı. Galatasaray, kanatlara inince Gençlerbirliği dağıldı.

Galatasaray'ın bugün 1 numaralı oyuncu Chedjou idi. Bütün kontra atak tehlikelerini sezerek önledi ve takımını öne geçiren golü attı.

BÜTÜN ÜLKEYE DERS VERDİ

 Ben antrenörleri maça başladıkları 11'ler ile değil ama oyun içinde gösterdikleri performansla değerlendiririm. Hamza Hoca, müthiş bir teknik direktörlük örneği gösterdi, bütün ülkeye taktik dersi verdi. Galatasaray'ın bugün iki beki de çok iyi oynadı.

İlk yarıda 1 yıldızlık oynayan Galatasaray, ikinci yarıda 5 yıldızlı bir takım oldu. Hamza Hoca'yı tebrik ederim. Tribünde yer alan seyirciler, ikinci yarıda müthiş zevk yapmışlardır.

SON 2 SEZONUN EN İYİ OYUNU

Ligde kolay maç yok. Her maç zor. Bugün ilk yarı bittiğinde 1-0 gerideydi takım. Geçen yıl ve bu yıla baktığımda, ikinci yarıda Galatasaray'ın oynadığı oyun, en iyi oyundu.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...