Tgrt Haber

Dünyada yılın en iyi 11'i belli oldu

11 Ocak 2016 19:21
Dünyada yılın en iyi 11'i belli oldu

2015 FIFA Altın Top Ödülü'nün sahibi, İsviçre'nin Zürih kentinde düzenlenen törenle sahibini buluyor.

Bir önceki sezonun en iyi futbolcusuna verilen ve 2010 yılında FIFA tarafından düzenlenen törenlerle dağıtılmaya başlanan Ballon d'Or'un sahibi bugün düzenlenecek gala töreniyle sahibini buluyor. İsviçre'nin Zürih kentinde düzenlenen gala töreninde antrenörler, takım kaptanları ve gazetecilerin oylarına dayanarak seçilen yılın futbolcu da belli olacak.

ADAYLAR RONALDO, MESSI VE NEYMAR

2010, 2011 ve 2012 yıllarında ödülün sahibi olan Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, son iki sezonda ödülü ezeli rakibi Cristano Ronaldo'ya kaptırdı. 2015 yılının en iyi erkek futbolcusunun belli olacağı galada adaylar ise Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Lionel Messi (Barcelona) ve Neymar (Barcelona) olacak.

EN İYİ 11 ÖDÜLÜNÜ ANTALYASPORLU ETO'O VERDİ

İsvçre'nin Zürih kentinde gerçekleştirilen törende ilk olarak Profesyonel Futbolcular derneği oylaması sonrası belirlenen yılın 11'i seçildi.

Yılın 11'ine seçilen yıldızlar, ödüllerini Antalyaspor'un golcüsü Samuel Eto'o'dan aldı.

İşte 2015'in en iyi 11'i: Neuer, Dani Alves, Ramos, T.Silva, Marcelo, Pogba, Modric, Iniesta, Neymar, Cristiano, Messi

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...