Tgrt Haber

Edib Çapanoğlu'na Yılın Başarılı Spor Hocası ödülü

02 May 2022 18:11 - Güncelleme : 02 May 2022 18:16
Edib Çapanoğlu'na Yılın Başarılı Spor Hocası ödülü

12 yıldır aktif bir şekilde spor, 8 yıldır da fitness yapan Edib Çapanoğlu; Uluslararası Star Ödülleri içerisinde yer alarak “Yılın Fitness Eğitmeni” ödülüne layık görülmüştür.

Edib Çapanoğlu Yılın Başarılı Spor Hocası ödülüne layık görüldü. Çapanoğlu; “Elde ettiğim ödül, kendime daha fazla inanmamı sağladı. Uzun yıllardır fitness alanında çalışmalarda bulunuyor ve fitness alanında kendimi geliştiriyorum. Bu nedenle bu ödül, çalışmalarımın bir anlamda takdir görmesi anlamına geliyor. Dolayısıyla ödüle layık görülmekten ötürü çok mutluyum.” sözleriyle ödül hakkındaki düşüncelerinden bahsetti.

“Uluslararası Star Ödülleri’nde Yer Almak Beni Çok Mutlu Etti”

Fitness alanında çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çeken ve kendini farklı alanlarda da geliştiren Edib Çapanoğlu, layık görüldüğü ödülün kendisi adına çok özel bir yere sahip olduğunu ifade etti. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Çapanoğlu, “Uluslararası Star Ödülleri’nde yer almak beni çok mutlu etti. Çünkü ödül töreninde olmak, aslında yaptığım işlerin profesyonel bir zeminde bulunması anlamına da geliyordu. Bu nedenle bu tür törenlerde yer almayı ve kendimi çok daha fazla geliştirmeyi arzuluyorum.” ifadelerinde bulundu.

“Yılın Fitness Eğitmeni Ödülü’nü Kazanmanın Bir Onur Olduğunu Düşünüyorum”

Çok uzun süredir spor yaptığını, spor yapmanın kendisi için bir hayat biçimi olduğunu ifade eden Edib Çapanoğlu, konuyla ilgili değerlendirmelerini şu sözlerle sürdürdü: “Biliyorsunuz fitness, çok emek isteyen bir spor türü. Bu nedenle uzun süre fitness yaparak kendimi bu alanda geliştirdiğimi söyleyebilirim. Fitness yapmak, hayata çok daha özel bir yerden bakmamı da sağlıyor. Dolayısıyla fitness’ı artık bir spor olarak görmüyorum. Benimi için daha fazlasını ifade ediyor. Bunun yanı sıra Yılın Fitness Eğitmeni Ödülü’nü kazanmış olmaktan ötürü çok gururluyum. Umarım alanımda çok daha fazla başarı elde ederim.”

“Kendimi Alanımda Çok Daha Fazla Geliştirmem Gerektiğine İnanıyorum”

Fitness alanında kendisini çok daha fazla geliştirmesi gerektiğini ifade eden Edib Çapanoplu, konuyla ilgili değerlendirmelerini şu şekilde noktaladı: “Spor ve fitness yapmak benim için çok önemli. Özellikle fitness yaparken kendimi çok huzurlu ve mutlu hissediyorum. Dolayısıyla kendimi bu alanda daha fazla geliştirebilmek adına imkanları değerlendireceğimi rahatlıkla söyleyebilirim. Ayrıca alanımla ilgili gelişmeleri yakından takip ediyor, bu alanda yapmam gerekenleri analiz ediyorum.”

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...