Tgrt Haber

Edin Dzeko Fenerbahçe sorusuna mimikleriyle cevap verdi 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
19 Haziran 2023 21:42 - Güncelleme : 19 Haziran 2023 21:42
Edin Dzeko Fenerbahçe sorusuna mimikleriyle cevap verdi 

Edin Dzeko, Bosna Hersek - Lüksemburg maçı öncesi Zenica'daki Bilino Polje stadında düzenlenen basın toplantısında Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili soruyu gülümseyerek cevapsız bıraktı. Dzeko'nun Fenerbahçe'den Süper Lig'de şampiyon olacak bir kadro kurulmasının garantisini istediği iddia edilmişti.

Fenerbahçe​'nin prensip anlaşmasına vardığı tecrübeli santrfor Edin Dzeko​, Bosna Hersek​ Milli Takımı kampında Boşnak gazetecilerin Fenerbahçe sorusuna gülümseyerek karşılık verdi.

GAZETECİLERDEN FENERBAHÇE'E SORUSU 

Bosna Hersek, EURO 2024 Elemeleri'nde yarın Lüksemburg'un konuk edecek. Edin Dzeko karşılaşma öncesi basın toplantısına katıldı. Basın toplantısında 37 yaşındaki santrfora Fenerbahçe'ye transferi soruldu. Edin Dzeko'nun gülümseyip soruyu cevapsız bırakması dikkat çekti.

Dzeko'nun menajeri geçtiğimiz pazar günü İstanbul'a gelerek Fenerbahçeli yöneticilerle el sıkışmıştı. 2022-23 sezonunda Inter ile toplam 52 maça çıkan Edin Dzeko, 14 gol 5 asistlik katkı verdi.

ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİNE 11'DE BAŞLADI

Geçen hafta Inter'in Manchester City ile oynadığı Şampiyonlar Ligi finali için İstanbul'a gelen Dzeko, maça ilk 11'de başlamıştı.

Bu sezon İtalyan devinde 52 resmi maça çıkan Bosna Hersekli yıldız, 14 gol ve 5 asist katkısında bulundu. Bonservisi elinde olan 37 yaşındaki oyuncunun İstanbul'da oynamaya sıcak baktığı ve kısa sürede resmi sözleşmeye imza atacağı iddia edildi.

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...